Issue in menu shotcuts

2 posts, 0 answers
  1. saurabh(GV433015)
    saurabh(GV433015) avatar
    13 posts
    Member since:
    Sep 2010

    Posted 05 Jul 2011 Link to this post

    Dear Team,

    I got issue in Menu strip.

    I have a same shortcut for main menu and sub menu of different menu item.
    if i keep on pressing Alt+ key and press any sub menu shortcut the shortcut is not working.

    Kindly refer the attachment.

    there i have given shortcut N for  >> None Menu item and  >>Open>> New item . but if i hold Alt key and press O it open the Open sub menu and then if i press N idle is should execute event on >>New menu but it is not work as per expected.

    kindly suggest the solution for above problem. waiting for replay

    Thanks and Regards
    Saurabh dubey
  2. Martin Vasilev
    Martin Vasilev avatar
    1061 posts

    Posted 08 Jul 2011 Link to this post

    Hello Saurabh,

    Thank you for writing.

    I am not sure that I have understood the issue correctly. I have tested a scenario similar to the described one and if you press Alt + O and then Alt + N, the "New" menu item, which is child to the "Open" is invoked. Could you please describe in greater detail what is the observed behavior in your case and which version of RadControls you are using?

    I am looking forward to your reply.

    Martin Vasilev
    the Telerik team

    Register for the Q2 2011 What's New Webinar Week. Mark your calendar for the week starting July 18th and book your seat for a walk through of all the exciting stuff we will ship with the new release!

  3. DevCraft banner
Back to Top