Is it just me or does Q2 2007 radTabStrip not work??

6 posts, 0 answers
  1. Andrew Bromfield
    Andrew Bromfield avatar
    20 posts
    Member since:
    Dec 2005

    Posted 21 Sep 2007 Link to this post

    I believe I stumbled onto a rather large bug with the Q2 version of RadTabStrip. Nothing seems to want to be assigned to the contentPanel even though I set EnableContentPanel = true;

    Now the contentPanel shows, but it does not allow you to select the panel, nor add anything to it. It looks like your adding to it, but if you dock say a textbox in the contentPanel it will dock over the tabs (it docks to the entire size of the radTabStrip control). Also when you click a different tab, the content just sits on top of the radTabStrip (so it can be seen despite being on a different tab). In other words, it looks as though what i added to the radTabStrip has is simply added to the form itself and automatically Arrange:Bring to Front so it appears to 'float' on top of my RadTabStrip.

    Is it just something new in the process I'm missing? Or is this a legit bug? Anyone else experience this? and most importantly who can help me??
  2. Kiril
    Admin
    Kiril avatar
    158 posts

    Posted 24 Sep 2007 Link to this post

    Hi Andrew,

    Please find the solution to the problem you reported in our reply to your support ticket.

    Thank you for your time in reporting this behavior.

    Greetings,
    Kiril
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
  3. UI for WinForms is Visual Studio 2017 Ready
  4. dave
    dave avatar
    4 posts
    Member since:
    Apr 2007

    Posted 26 Sep 2007 Link to this post

    Hi Kiril,

    Can let us know the solution as well? Those controls created under previous version will stay intact while newly created controls in Q2 will float all over the tabs. Please advise.

    Best Regards,
    Dave



  5. Kiril
    Admin
    Kiril avatar
    158 posts

    Posted 26 Sep 2007 Link to this post

    Hello Dave,

    The fixed version has been uploaded on the site and you can download it from your account. The DLL version is v 4.0.1.

    All the best,
    Kiril
    the Telerik team


    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
  6. Ken
    Ken avatar
    1 posts
    Member since:
    Oct 2006

    Posted 02 Oct 2007 Link to this post

    I am seeing similar behavior with version 4.0.1.0 of the dll, downloaded Monday Oct. 1.  The problem seems to only happen in the design mode in Visual Studio 2005 after I build the project.  The project looks fine when I run it, and if I close VS and re-open the project, the display resets to what I would expect.  Every time I build, the ContentPanels all resize to cover the TabItems.
    Thanks in advance,
    Ken Zook
  7. Kiril
    Admin
    Kiril avatar
    158 posts

    Posted 02 Oct 2007 Link to this post

    Hi Ken,

    There's been a mistake on our part. We've incorrectly announced that the problem was fixed in the version we released. The problem, as you reproduced it, still exists, and will be fixed in a future release.

    Thank you for bringing that to our attention and sorry again for the misunderstanding.

    Best wishes,
    Kiril
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
Back to Top
UI for WinForms is Visual Studio 2017 Ready