Appbuilder new Update Issue

4 posts, 0 answers
  1. Sanuja
    Sanuja avatar
    12 posts
    Member since:
    Aug 2014

    Posted 12 Sep 2014 Link to this post

    I installed new update this morning and i caused lot of problems.It was working fine yesterday.slide effect is not working change my css.In the simulator sql lite database working fine but in the mobile it`s not working.( , both files gives me 404 not found..please fix this bug..i`m stuck at this moment.
  2. Cedric
    Cedric avatar
    5 posts
    Member since:
    Jul 2014

    Posted 12 Sep 2014 Link to this post

    Same for me, slide effect for drawer was not working since update. It was big deal because my app menu was not usable ! I found a solution for this :

     - close visual studio & simulator
     - clear content of simulator cache in %localappdata%\Telerik\BlackDragon\Cache
     - restart simulator

    --> for me, it is working, but not as smooth as it was before the update ~~~~
  3. mchehab
    mchehab avatar
    6 posts
    Member since:
    Mar 2014

    Posted 14 Sep 2014 Link to this post

    I'm having the same issue. did what Cerdic did and the problem is still present.
  4. Kaloyan
    Kaloyan avatar
    871 posts

    Posted 16 Sep 2014 Link to this post


    As said in this forum thread, with the latest AppBuilder release we introduced some issues within our simulator. Our development team is currently working in order to provide the needed fixes as soon as possible.

    Until then, you can use the device simulator in the in-browser client or run your app on a physical device or in the native emulators.

    Please, accept our sincere apologies for the inconveniences caused by this.


    Visit the Telerik Verified Plugins Marketplace and get the custom Cordova plugin you need, already tweaked to work seamlessly with AppBuilder.

Back to Top