"App package is invalid"

4 posts, 1 answers
  1. Raphaël MANSUY
    Raphaël MANSUY avatar
    26 posts
    Member since:
    May 2005

    Posted 07 May 2014 Link to this post

    Hi,

    I was trying your App Manager but when I want to add a new app I have this error: "App package is invalid", when I upload my .apk file...
    How can I have more details about what's wrong?
  2. Tsvetina
    Admin
    Tsvetina avatar
    1876 posts

    Posted 07 May 2014 Link to this post

    Hello Raphaël,

    This error occurs when AppManager is unable to extract any metadata from the package file (usually due to an error during extraction). If the issue persists, you can open a support ticket and send us the .apk file that you are trying to upload. We will then check the exact error that occurs during extraction and see if it is a problem on our side or an issue with the package itself.

    Regards,
    Tsvetina
    Telerik
     

    Check out the Telerik Platform - the only platform that combines a rich set of UI tools with powerful cloud services to develop web, hybrid and native mobile apps.

     
  3. Answer
    Tsvetina
    Admin
    Tsvetina avatar
    1876 posts

    Posted 07 May 2014 Link to this post

    Hi Raphaël,

    We managed to find the failed extraction in our logs and saw that it happened because of unsuccessful extraction of the app icon. Can you confirm that your package contains a directory:

    res/drawable-hdpi/

    and that your app icon is in this directory?

    We will modify the behavior of AppManager in the future to skip the image when its extraction fails, instead of failing the entire metadata extraction process.

    Regards,
    Tsvetina
    Telerik
     

    Check out the Telerik Platform - the only platform that combines a rich set of UI tools with powerful cloud services to develop web, hybrid and native mobile apps.

     
  4. Raphaël MANSUY
    Raphaël MANSUY avatar
    26 posts
    Member since:
    May 2005

    Posted 09 May 2014 in reply to Tsvetina Link to this post

    Thanks Tsvetina! it works fine now
    I've been able to publish my apps and configure the whole thing :)
    congrats, it works great!
Back to Top