Add New Row/Column bug

4 posts, 0 answers
  1. Todd Gill
    Todd Gill avatar
    5 posts
    Member since:
    Feb 2006

    Posted 12 Feb 2007 Link to this post

    If I drag a new RadToolStrip then click it to add a new row then delete it then click Add New Row/Column again, just keep repeating that a couple times. Does it always add just one? One of the first times I was checking out the control it was adding so many ToolStripElements that it looked like it was in an infinite loop.
  2. Vassil Petev
    Admin
    Vassil Petev avatar
    1765 posts

    Posted 14 Feb 2007 Link to this post

    Hi Todd,

    Indeed this design time bug existed in the previous versions of RadToolStrip, but it has been fixed. Please download and install the Q4 SP2 release of r.a.d. controls for WinForms and use it instead.

    Do not hesitate to share any new features ideas you may have, or if you find any problems. We will be glad to discuss them.
     

    Sincerely yours,
    Rob
    the telerik team
  3. UI for WinForms is Visual Studio 2017 Ready
  4. Chris
    Chris avatar
    6 posts
    Member since:
    Nov 2005

    Posted 20 Feb 2007 Link to this post

    That's the only version I have ever installed is the Q4 2006 of the win controls. The bug is still there. Maybe when it's dragged onto the form create the control with one ToolStripElement already and just get rid of that Add New Row/Column link
  5. Boyko Markov
    Admin
    Boyko Markov avatar
    610 posts

    Posted 21 Feb 2007 Link to this post

    Hi Scott,

    We were unable to reproduce the fault behavior you have reported with the Q4 SP2 release of r.a.d. controls for WinForms.
    Nevertheless we continue investigating the problem and you can help us in the following way - please check your assemblies version (the current version is 2.2.0.0) because it is possible that you have an older copy of the assembly files where the bug is still present.

    Sincerely yours,
    Ray
    the telerik team
Back to Top