Whiet stripe over the headder

4 posts, 0 answers
  1. Pablo
    Pablo avatar
    31 posts
    Member since:
    Feb 2015

    Posted 30 Apr 2015 Link to this post

    Please help, in the IOS app, we can see a white stripe bellow the header, it dows not appear in android or in the ios companion app.

     We have checked the code and cant see why this is happenning, and we havent been able to debug from IOS.

  2. Anton Dobrev
    Admin
    Anton Dobrev avatar
    539 posts

    Posted 05 May 2015 Link to this post

    Hi Pablo,

    Could you please share some code/screenshots/videos and/or prepare a sample project that reproduces the issue? I am afraid that this is not a known issue or something we have experienced previously.

    In addition, I'd suggest that you strip out the logic in your app that has any impact on the navigation bar, status bar, any plugins that communicate with the screen, etc., until the issue is hopefully removed or has the minimum attributes that reproduce the issue.

    Also, could you share:
     - Is this behavior specific to an iOS version?
     - When the issue started to occur, did you add some specific logic to your app?

    I look forward to your reply.

    Regards,
    Anton Dobrev
    Telerik
     

    Visit the Telerik Verified Plugins Marketplace and get the custom Cordova plugin you need, already tweaked to work seamlessly with AppBuilder.

     
  3. Pablo
    Pablo avatar
    31 posts
    Member since:
    Feb 2015

    Posted 03 Jun 2015 in reply to Anton Dobrev Link to this post

    Sorry for the delay, the project was temporarily paused, but now we need to solve this.

     I am attaching a screen capture, please let me know how to share code (in private) wit you guys?

     

    I tried debugger but its not showing anything.

     

    Pleas help I need to send our client a clean compilation without this weird white stripe.

     

    Thank you, P.

  4. Anton Dobrev
    Admin
    Anton Dobrev avatar
    539 posts

    Posted 08 Jun 2015 Link to this post

    Hi Pablo,

    Thanks for getting back to me.

    Indeed, assisting you further on this issue would require that you provide a sample project that exemplifies the issue.

    If you'd prefer, you can supply it in a private support ticket. You can do this from this link after logging in to your Telerik account. Please, choose the relevant product (AppBuilder) and attach all code snippets or a sample project.

    On a side note, did you have the chance to try on your side the suggestions I outlined in my previous reply?

    Regards,
    Anton Dobrev
    Telerik
     

    Visit the Telerik Verified Plugins Marketplace and get the custom Cordova plugin you need, already tweaked to work seamlessly with AppBuilder.

     
Back to Top