Server Error on "Unmark answer"

4 posts, 1 answers
  1. David
    David avatar
    57 posts
    Member since:
    Apr 2011

    Posted 21 Apr 2011 Link to this post

    Hi,

    I've accidently clicked on one of my replys to be "Mark as answer". When I click on "Unmark answer" to fix the accidental click, I get the following server error:

    Oops...
    It seems there was a problem with our server.
    Try reloading the page.

    Not much information and I've tried it over three times and continue to get the same server error.

    Kind regards,
    Dave.
  2. Emil
    Admin
    Emil avatar
    2 posts

    Posted 21 Apr 2011 Link to this post

    Hi David,

    Thanks for reporting this problem. We are already working on this bug. Hopefully it will be fixed by the end of the day. 

    Please, excuse us for the caused inconvenience. I am assigning you 500 telerik points for this bug report. 

    All the best,
    Emil
    the Telerik team

    Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get now >>

  3. Answer
    Emil
    Admin
    Emil avatar
    2 posts

    Posted 21 Apr 2011 Link to this post

    Hello again David,

    To update you on this thread - we updated our forums and your problem should be fixed now. If you still experience difficulties using our forums - do not hesitate to contact us again. 

    Have a great day !

    Regards,
    Emil
    the Telerik team

    Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get now >>

  4. David
    David avatar
    57 posts
    Member since:
    Apr 2011

    Posted 21 Apr 2011 Link to this post

    Hi Emil,

    Works perfectly. Super speedy resolution!

    Kind regards,
    Dave.
Back to Top