Playing issue of the media player

3 posts, 0 answers
  1. allan
    allan avatar
    2 posts
    Member since:
    Jun 2010

    Posted 24 Aug 2010 Link to this post

    Hi, I have worked on media center using the RadMediaPlayer control, but I encounter an playing issue:
    1. Open a video and click the play button;
    2. Click the play button, it will pause;
    3. Click the play button again, it will playing continusly;
    4. Repeat the 2 and 3 step many times and it will play from the beginning.
    So is that any way to resolve it or work around it?
  2. allan
    allan avatar
    2 posts
    Member since:
    Jun 2010

    Posted 30 Aug 2010 Link to this post

    Is there any one in the Support Team that can take response for it?
  3. DevCraft R3 2016 release webinar banner
  4. Tina Stancheva
    Tina Stancheva avatar
    3298 posts

    Posted 30 Aug 2010 Link to this post

    Hello Allan,

    Thank you for this detailed report. I logged the issue as a bug in our PITS, where you can track it under the name "MediaPlayer: Clicking the Play/Pause ToggleButton multiple times restarts the video" from tomorrow the latest. Unfortunately we cannot provide a workaround for now.

    Please accept our apology for the caused inconvenience.

    I also updated your Telerik points accordingly.

    All the best,
    Tina Stancheva
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
Back to Top