Pager control - strange display in Beta release

4 posts, 0 answers
  1. Brian Roth
    Brian Roth avatar
    136 posts
    Member since:
    Oct 2005

    Posted 26 Jun 2012 Link to this post

    Hi Kendo team,

    I noticed in my project that there seemed to be two sets of page number controls at the bottom of my grid after upgrading to the Q2 Beta.  I thought maybe it was something I was doing wrong, so I tried running the Kendo examples locally and I get the same behavior.  Attached is a screen capture of what I'm seeing in the grid demo, with the extra set of numbers highlighted.  Is this something related to the new paging controls that needs to be updated in the MVC wrapper?  Thanks for your help.



    Regards,
    Brian
  2. Brian Roth
    Brian Roth avatar
    136 posts
    Member since:
    Oct 2005

    Posted 26 Jun 2012 Link to this post

    Never mind.  I had installed the beta from the installer previously and decided to now instead install it from the zip file.  Once I did that the control seems to display properly.

    Brian
  3. UI for ASP.NET MVC is VS 2017 Ready
  4. Robert
    Robert avatar
    38 posts
    Member since:
    Feb 2012

    Posted 29 Jun 2012 Link to this post

    I had a problem very similar to this. I think the Beta 2 MSI did not uninstall or overwrite the files from the Beta 1 install, and corrupted them. I did not uninstall Beta 1 before installing Beta 2, and I don't think Telerik tested their MSIs for that scenario.
  5. Patrick
    Patrick avatar
    34 posts
    Member since:
    Oct 2011

    Posted 04 Aug 2012 Link to this post

    I too had this problem, and solved it by changing the reference to the Kendo.Mvc.dll from the beta2 version to the 2012.2.710.340 version.  The installation/upgrade instructions/process for KendoUI MVC leave something to be desired as I have wasted quite a bit of time on this and other "gotchas". 
Back to Top
UI for ASP.NET MVC is VS 2017 Ready