No Intellisense in aspx

3 posts, 0 answers
  1. Eddie
    Eddie avatar
    66 posts
    Member since:
    May 2008

    Posted 07 May 2010 Link to this post

    I'm using the current version of JustCode and I've seemed to have lost some Intellisense in my aspx pages.  Interestingly enough, I'm not getting any intellisense with a telerik radgrid control.  I do get it for other standard asp controls in the same aspx page...  This page runs fine, and the references are properly setup.  The page itself is actually a couple years old, just installed JustCode a couple days ago and this is what I'm seeing.  Any idea what might be causing this and how to fix it?

    Also, I have been using Resharper for several years and had hoped JustCode would be a replacement for that product, am I mistaken?

  2. Svetlozar
    Svetlozar avatar
    260 posts

    Posted 13 May 2010 Link to this post

    Hi Eddie,

    Thank you for your feedback. I am sorry to hear that you have such problems. You could uninstall JustCode and see if the intellisense is ok. That way we can verify that JustCode is responsible for the trouble.

    Could you please tell us what version of Telerk RadControls do you have?

    Svetlozar Angelov
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  3. DevCraft R3 2016 release webinar banner
  4. Leom
    Leom avatar
    5 posts
    Member since:
    Jul 2010

    Posted 23 Jul 2010 Link to this post

Back to Top