Log out does not work

6 posts, 0 answers
  1. Lino
    Lino avatar
    54 posts
    Member since:
    May 2005

    Posted 04 Oct 2006 Link to this post

    The logout does not work. The first time I used this site I logged on with my bosses credentials. Since then I have acquired my own, but I can not log on with those, as your site always remembers my original credentials. Logout should allow me to log in with a new set of credentials. This post will show with my stuck login of Alain Tadros... but I am John Waters!
  2. Steve Newbery
    Steve Newbery avatar
    103 posts
    Member since:
    Apr 2005

    Posted 04 Oct 2006 Link to this post

    John, the logout works fine for me. I just logged out and when I returned to the site it did not log me in again automatically.

    Did you try deleting the cookie for this site? I presume that's where the old login info is stored.

    By the way, your post shows with the name "Lino", not Alain Tadros.
  3. Vassil Petev
    Admin
    Vassil Petev avatar
    1765 posts

    Posted 04 Oct 2006 Link to this post

    Hello Alain,

    The logout should work fine. Just press it and refresh the browser. If it still remembers the old credentials, then you will need to clean your cookies, as Steve suggested. This should solve the problem.


    Kind regards,
    Rob
    the telerik team
  4. Lino
    Lino avatar
    54 posts
    Member since:
    May 2005

    Posted 04 Oct 2006 Link to this post

    Logout does not work from Internet Explorer 6. When I click logout it says Welcome back Lino Tadros. I know that I can delete my cookies, which I will, but I would have expected the logout to allow me to log in again with a different ID, otherwise I dont see any point in having a logout. It DOES work in FireFox.
  5. Steve Newbery
    Steve Newbery avatar
    103 posts
    Member since:
    Apr 2005

    Posted 05 Oct 2006 Link to this post

    John, I'm using IE 6 too, and the logout works ok.

    So the problem is likely a setting in IE, maybe one of the security settings in the Advanced tab, or a registry setting that you can't see?
  6. Vassil Petev
    Admin
    Vassil Petev avatar
    1765 posts

    Posted 05 Oct 2006 Link to this post

    Hello Alain,

    What is your exact browser version? I suspect, just as Steve, that a missing patch is preventing our cookies to be deleted from the cookie repository. Let us know of your browser version and we will do some tests.


    Greetings,
    Rob
    the telerik team
Back to Top