Issue in adding fields using dimension attribute checkbox

4 posts, 0 answers
  1. Yohan
    Yohan avatar
    32 posts
    Member since:
    Jan 2014

    Posted 03 Jun 2014 Link to this post

    Hello,

    I'm using OLAP connection to pivot grid with version [2014 Q1 Sp1]. Fallowing steps illustrate the issue I experience.

    1) Add dimension attribute to a row or column  field using the dimension attribute's check-box.
    2) Hit update button
    3) notice that attributes data doesn't show up.

    Further, Same data field is repeated when dimension attribute check-box is used. 

    Adding attributes using context menu works fine. 

    Thanks and Regards,
    Yohan
  2. Maria Ilieva
    Admin
    Maria Ilieva avatar
    4017 posts

    Posted 06 Jun 2014 Link to this post

    Hi Yohan,

    Could you please send us a screenshot of the exact steps you are taking in order to demonstrate the  issue. I tested on my side and the same scenario appears to work correctly.

    Also could you please check if any errors appear in the request when the ":Update" button is clicked.

    Regards,
    Maria Ilieva
    Telerik
     

    Check out the Telerik Platform - the only platform that combines a rich set of UI tools with powerful cloud services to develop web, hybrid and native mobile apps.

     
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Yohan
    Yohan avatar
    32 posts
    Member since:
    Jan 2014

    Posted 07 Jun 2014 Link to this post

    Hello Maria,

    I've created a video from telerik pivot grid demo site demonstrating the issue caused. please refer this link: http://www.youtube.com/watch?v=R9S_JxoA5UY

    I have another question to ask with this, I've noticed that when i add more than one aggregations it shows an additional attribute in row fields zone saying "Values". What may be causing this issue? how can i remove it? (Please refer the screenshot attached).

    Thanks and Regards,
    Yohan
  5. Maria Ilieva
    Admin
    Maria Ilieva avatar
    4017 posts

    Posted 12 Jun 2014 Link to this post

    Hello Yohan,

    Thank you for providing the test movie. We were able to replicate the issue on our end and it appears that the problematic behavior is a bug in the RadPivotGrid control.
    I have logged this issue into our tracking system and our dev team will do the best to provide a fix as soon as possible.

    Regards,
    Maria Ilieva
    Telerik
     

    Check out the Telerik Platform - the only platform that combines a rich set of UI tools with powerful cloud services to develop web, hybrid and native mobile apps.

     
Back to Top