Initial build does not deploy custom Plugin

2 posts, 0 answers
  1. Dan
    Dan avatar
    26 posts
    Member since:
    Oct 2013

    Posted 02 Jan 2014 Link to this post

    I have an app with a custom plugin that unzips a file.

    After I deploy the app, the code block that initializes the plugin does not execute.
    If I refresh the app by getting latest changes, the app loads the plug in and works correctly.  No changes to the project were made in Icenium.  This occurs on both Graphite and Mist.  This occurs with Deploy to device and download via Live sync.

    I am using Cordova 3.2 to a Asus Nexus 7 running Android 4.3.



  2. Steve
    Admin
    Steve avatar
    10941 posts

    Posted 07 Jan 2014 Link to this post

    Hello Dan,

    As we can't reproduce this locally with any of the built-in plugins or other highly used custom plugins we deal with. We also have the following questions:
    • do you get any errors/exceptions
    • is the plugin js mapping returning an object
    • are you using the plugin code after Cordova has initialized i.e. after deviceready event?

    If you need further help, we would appreciate if you share a sample app that exhibits the described behavior, so we can test locally.


    Regards,
    Steve
    Telerik
    You've missed the Icenium Visual Studio Integration keynote? It has been recorded and posted here.
    Looking for tips & tricks directly from the Icenium team? Check out our blog!
    Share feedback and vote for features on our Feedback Portal.
Back to Top