Icenium Graphite is not getting start

3 posts, 0 answers
  1. Leon
    Leon avatar
    21 posts
    Member since:
    Aug 2012

    Posted 22 Jan 2014 Link to this post

    Hi,
    I am not able to start Graphite from last 2 days.
    I've checked logs and it says following:

    [2014-01-20 12:43:00.170] Log (Exception,High): System.ComponentModel.Composition.CompositionException: The composition produced a single composition error. The root cause is provided below. Review the CompositionException.Errors property for more detailed information.

    1) Root element is missing.

    Resulting in: Root element is missing. (C:\Users\pci18\AppData\Local\Apps\2.0\Data\LV59QBK7.5GA\PC9VDYGY.DLZ\icen..tion_1dcf05cf98ac3011_07dd.0003_3a52314ed15bcb24\Data\2013.3.1219.1\user.config)

    Resulting in: Configuration system failed to initialize

    Resulting in: An exception occurred while trying to create an instance of type 'Telerik.BlackDragon.Client.Shell.MainWindow'.

    Resulting in: Cannot activate part 'Telerik.BlackDragon.Client.Shell.MainWindow'.
    Element: Telerik.BlackDragon.Client.Shell.MainWindow -->  Telerik.BlackDragon.Client.Shell.MainWindow -->  AssemblyCatalog (Assembly="Icenium.Graphite, Version=2013.3.1219.1, Culture=neutral, PublicKeyToken=28c6af4ce7dade13")

    Resulting in: Cannot get export 'Telerik.BlackDragon.Client.Shell.MainWindow (ContractName="Telerik.BlackDragon.Client.Shell.MainWindow")' from part 'Telerik.BlackDragon.Client.Shell.MainWindow'.
    Element: Telerik.BlackDragon.Client.Shell.MainWindow (ContractName="Telerik.BlackDragon.Client.Shell.MainWindow") -->  Telerik.BlackDragon.Client.Shell.MainWindow -->  AssemblyCatalog (Assembly="Icenium.Graphite, Version=2013.3.1219.1, Culture=neutral, PublicKeyToken=28c6af4ce7dade13")

       at System.ComponentModel.Composition.Hosting.CompositionServices.GetExportedValueFromComposedPart(ImportEngine engine, ComposablePart part, ExportDefinition definition)
       at System.ComponentModel.Composition.Hosting.CatalogExportProvider.GetExportedValue(CatalogPart part, ExportDefinition export, Boolean isSharedPart)
       at System.ComponentModel.Composition.Hosting.CatalogExportProvider.CatalogExport.GetExportedValueCore()
       at System.ComponentModel.Composition.Primitives.Export.get_Value()
       at System.ComponentModel.Composition.ExportServices.GetCastedExportedValue[T](Export export)
       at System.ComponentModel.Composition.Hosting.ExportProvider.GetExportedValueCore[T](String contractName, ImportCardinality cardinality)
       at Telerik.BlackDragon.Client.Shell.BlackDragonBootstrapper.ShowMainWindow()
       at Telerik.BlackDragon.Client.Shell.BlackDragonBootstrapper.InitializeShell()
       at Telerik.BlackDragon.Client.Shell.ShellBootstrapper.Run()
       at Telerik.BlackDragon.Client.Shell.App.Application_Startup(Object sender, StartupEventArgs e)
       at System.Windows.Application.OnStartup(StartupEventArgs e)
       at System.Windows.Application.<.ctor>b__1(Object unused)
       at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.InternalRealCall(Delegate callback, Object args, Int32 numArgs)
       at MS.Internal.Threading.ExceptionFilterHelper.TryCatchWhen(Object source, Delegate method, Object args, Int32 numArgs, Delegate catchHandler)

    Please help me out.

    Thank you
  2. Steve
    Admin
    Steve avatar
    10941 posts

    Posted 23 Jan 2014 Link to this post

    Hi Leon,

    As far as we understand, you were using Graphite successfully for quite some time now, can you elaborate how did the problem occur? What has changed on your end for this problem to surface? Have you tried closing Graphite, making sure there is no Icenium.Graphite.exe process running in the background and starting it again? You can also try to wipe clean the Graphite installation:
    1. Close all Icenium Graphite instances. Open the Task Manager and make sure that there are no running processes with the name Icenium.Graphite.exe. If there is - kill it.
    2. Uninstall Graphite.
    3. Delete all contents in the %localappdata%\Temp\IceDeviceSimulator folder.
    4. Delete all contents in the  %localappdata%\Telerik\BlackDragon\ folder.
    5. Delete all contents in the  %localappdata%\Apps\2.0 folder.
    6. Re-install Graphite.

    If the problem persists, in order to help you further, we would need the following information:
    • Session logs from FiddlerCap (with the Decrypt HTTPS Traffic option enabled). Start it prior Graphite and save the HTTP requests to disk. Zip the sessions and upload it to this ticket.
    • Windows event logs: are there any Graphite related errors once the problem occurs? You can save the relevant event log entries, zip and upload those as well.

    Regards,
    Steve
    Telerik
    You've missed the Icenium Visual Studio Integration keynote? It has been recorded and posted here.
    Looking for tips & tricks directly from the Icenium team? Check out our blog!
    Share feedback and vote for features on our Feedback Portal.
  3. Leon
    Leon avatar
    21 posts
    Member since:
    Aug 2012

    Posted 24 Jan 2014 Link to this post

    Hi, Steve
    After doing wipe clean its working properly now.
    Thank you.
Back to Top