Have to click submit button multiple times after update

8 posts, 0 answers
  1. Jesse Herrera
    Jesse Herrera avatar
    39 posts
    Member since:
    Jul 2006

    Posted 08 Feb 2013 Link to this post

    I'm trying to debug a problem that has started happening in the simulator after the update. I've noticed on one page my submit button works fine that has been tied to a "click" event in "document.ready". In another file where I have multiple pages my buttons now require me to click them multiple times before the submit happens. Clicking them once doesn't do anything, but clicking them three or four times triggers the "click" event.
  2. Jesse Herrera
    Jesse Herrera avatar
    39 posts
    Member since:
    Jul 2006

    Posted 08 Feb 2013 Link to this post

    In Mist the web iPhone emulator is giving me the following error in a yellow popup box when clicking a submit button:

    Possible CORS error!

    Tips:
    -Check your request url
    -Use Graphite
    -Debug on device
  3. Emil Georgiev
    Emil Georgiev avatar
    9 posts
    Member since:
    Dec 2012

    Posted 08 Feb 2013 Link to this post

    This is because MIST cannot load ajax ...You have to use Graphite for best performance. I'm also user like you...and saw this at the beginning of my project
  4. Yavor Georgiev
    Admin
    Yavor Georgiev avatar
    982 posts

    Posted 09 Feb 2013 Link to this post

    Hello Jesse,

     Is it the Graphite simulator that has the multiple-clicks-to-submit problem? Could you please send us a page that demonstrates this problem to support AT icenium.com so that we can debug it locally?

    Regards,
    Yavor Georgiev
    the Telerik team

    Share feedback and vote for features on our Feedback Portal.
    Want some Kendo UI online training - head over to Pluralsight.
  5. Jesse Herrera
    Jesse Herrera avatar
    39 posts
    Member since:
    Jul 2006

    Posted 11 Feb 2013 Link to this post

    I manually updated the Kendo min.js and min.css to v1315 and that seems to have resolved the submit button issue I was having. I am having some other strange behavior I am going to try to work through before posting a bug. 

    One really annoying problem I am having now is I can't run the project on my attached iPhone. It used to work great and now I am getting provision errors. 
  6. Yavor Georgiev
    Admin
    Yavor Georgiev avatar
    982 posts

    Posted 11 Feb 2013 Link to this post

    Hello Jesse,

     Could you please share some details on the provision errors you're getting? Have you changed anything in your provisioning environment recently?

    Greetings,
    Yavor Georgiev
    the Telerik team

    Share feedback and vote for features on our Feedback Portal.
    Want some Kendo UI online training - head over to Pluralsight.
  7. Jesse Herrera
    Jesse Herrera avatar
    39 posts
    Member since:
    Jul 2006

    Posted 11 Feb 2013 Link to this post

    The only changes have been I now have an iPhone 5 and I upgraded Icenium to the latest version. Before that, using my iPhone 4s, I would just connect my iPhone via USB and I could run on the device without any errors. Now I am getting the following error:

    "No provision added. Please go to Options > Mobile > iOS and add your provision. For more info visit www.icenium.com."

    I had never seen this error before. It used to be as long as I could see the green "1" indicator in the lower right on the smartphone icon then everything was good to go. The green indicator is showing and my device is listed when I click the icon but it will not run on my device.
  8. Yavor Georgiev
    Admin
    Yavor Georgiev avatar
    982 posts

    Posted 11 Feb 2013 Link to this post

    Hello Jesse,

     I realize now how the green indicator might be misleading in this case. It simply lists the number of devices connected, not whether they are provisioned.

     Have you added your iPhone 5 to your provision? You may need to go to the Apple iOS Provisioning Portal, modify your existing provision to include your new device (and register the device with the Portal if necessary) and import the modified provision in Icenium, replacing the old one.

    Kind regards,
    Yavor Georgiev
    the Telerik team

    Share feedback and vote for features on our Feedback Portal.
    Want some Kendo UI online training - head over to Pluralsight.
Back to Top