Good code red still on WF4 with Q2

3 posts, 0 answers
  1. Steve
    Steve avatar
    1851 posts
    Member since:
    Dec 2008

    Posted 14 Jul 2011 Link to this post

    I have a WF4 assembly with some workflows

    When I define them like this in my code
    NewRequestDecision flow = new NewRequestDecision();

    I get squiggles on the braces saying "There is no applicable constructor"

    Intellisense sees it, but JC doesn't

    This is an old old there a PITS entry for it?
  2. Ivan
    Ivan avatar
    106 posts

    Posted 15 Jul 2011 Link to this post

    Hi Steve,

    Thank you for your feedback. Currently, we do not completely support WF syntax and parameterless default constructors are shown as errors. It is not still officially planned, but we are going to do our best to add it to JustCode in the next ServicePack or in the Q3 release.
    As for the PITS item - we have a private one and actually our system tells me that you are added to it. Its id is 2213. If there is some kind of error and you do not see it please let me know so I can fix it.
    Your help is highly appreciated!

    Kind regards,
    the Telerik team

    Register for the Q2 2011 What's New Webinar Week. Mark your calendar for the week starting July 18th and book your seat for a walk through of all the exciting stuff we will ship with the new release!

  3. DevCraft R3 2016 release webinar banner
  4. Steve
    Steve avatar
    1851 posts
    Member since:
    Dec 2008

    Posted 15 Jul 2011 Link to this post

    Ah good thanks...I just keep expecting this to go away after every new release

    PITS just sucks to find issues...there's no way for me to see everything in one big list you have to go to a division, then filter via dropdown, then look at a the tracked issues grid, which is a truncated title to like 4's just terrible atm.

    I do see 2213 there and have voted on it thanks

Back to Top