Error 500

2 posts, 0 answers
  1. Luiz
    Luiz avatar
    1 posts
    Member since:
    Jan 2014

    Posted 31 Mar 2014 Link to this post

    Every time i try to open not only the project but anything related to the mist i get this error message.

    Looks Like We Broke SomethingLe sigh. It doesn't happen often but it looks like we got ourselves a bug on live servers. Hitting that back button and trying again might be your best bet. If that doesn't work you can head back to the homepage.

    With a almighty 500 on the left side.


    Already cleaned the cookies and cache and nothing is working.
    I tried with chrome 33.0.1750.154 
    And firefox 27.0

    Regards, 
    Luiz Roland
  2. Anton Dobrev
    Admin
    Anton Dobrev avatar
    539 posts

    Posted 01 Apr 2014 Link to this post

    Hello Luiz,

    Please, accept our apologies for the inconvenience.

    There was a disruption in the work of the UI portal of the Platform, affecting a subset of customers, that is resolved, but our team of engineers is still working to deliver a sustainable solution. In order to set up everything to be up and running, please refer once again to the old trick with clearing the browser’s cache and cookies and restarting the browser. Alternatively, could you please try with an "Incognito" mode in the browser to access the Platform (with only one window in such mode). When the problem is fully resolved an update will be posted to our status page. 

    If the issue persists, could you please record and send us a Fiddler Cap session with the Decrypt HTTPS traffic option enabled.

    Thank you once again for your understanding!

    Regards,
    Anton Dobrev
    Telerik
     

    Share what you think about AppBuilder and Telerik Platform with us in our feedback portal, so we can become even better!

     
Back to Top