Encounter error in using the Delete button of Image Manager - Telerik

2 posts, 0 answers
  1. She Eli
    She Eli avatar
    1 posts
    Member since:
    Mar 2010

    Posted 29 Mar 2010 Link to this post


    Removing image (previously add in Telerik placeholder) using Delete button in Image manager is not successful.

    Steps done:
    1. Insert Image using image manager in telerik toolbar. (assumption there's an image available in the local resource gallery) then click Insert button (image should be displayed now in the placeholder).
    2. Image now appeared in telerik placeholder.
    3. Click the image manager again to remove the selected image. We are testing the delete functionality of Telerik for our project.
        Select the image and click delete button. The image successfully deleted, as checked in Sharepoint Manager, but the imaged added in Telerik placeholder isn't removed.

    Expected result
    The image is deleted in Telerik placeholder and no error will be encountered.

    Actual result
    The image is not deleted in Telerik placeholder

    Kindly advice why image is not deleted in Telerik placeholder. Thanks.

    Please disregard screen-shot-error.JPG attachment. Please see telerik image.jpg instead.Thanks! 
  2. Rumen
    Rumen avatar
    12782 posts

    Posted 31 Mar 2010 Link to this post

    Hi She Eli,

    Could you please confirm that you use RadEditor for MOSS? Please, also specify which is the exact version of RadEditor.

    Sincerely yours,
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
Back to Top