Drop In is not available when IE zoom <> 100%

6 posts, 0 answers
  1. Jean-François
    Jean-François avatar
    3 posts
    Member since:
    May 2009

    Posted 08 Dec 2009 Link to this post

    I'm using Q3 Silverlight TreeView and have a problem with drag&drop node item in a RadTreeView.

    When the browser zoom is 100% everything is OK but when it's not 100% then only the DropIn functionality is not available. DropBefore & DropAfter works correctly.

    Thanks for your help.
    Daniel Pham
  2. Miroslav
    Miroslav avatar
    922 posts

    Posted 09 Dec 2009 Link to this post

    Hi Daniel,

    I confirmed that this indeed happens.

    It seems that calculating the drop position does not take into account browser zoom.
    We were not aware of this issue, thank you for reporting it!

    Your Telerik Points have been updated for your feedback.

    Best wishes,
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  3. DevCraft banner
  4. James
    James avatar
    117 posts
    Member since:
    Mar 2009

    Posted 26 May 2010 Link to this post

    I see this too. I can't see it in the issue tracking system though. Is it something that's due for fixing?
    Thanks, James.
  5. Bobi
    Bobi avatar
    513 posts

    Posted 31 May 2010 Link to this post

    Hello James,

    This issue is still in our to do list. Here you can find the current status:

    Kind regards,
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  6. Mohammed
    Mohammed avatar
    1 posts
    Member since:
    Apr 2016

    Posted 13 Apr Link to this post


    Is this issue fixed ? I'm still facing problems due to zoom in on the IE browser.



  7. Martin
    Martin avatar
    1051 posts

    Posted 15 Apr Link to this post

    Hi Zia,

    I tested the described behavior but the issue is not reproduced with the latest version of UI for Silverlight. Can you please try it and see if it works on your side? If not, you can share the steps to reproduce the issue.

    Do you need help with upgrading your AJAX, WPF or WinForms project? Check the Telerik API Analyzer and share your thoughts.
Back to Top
DevCraft banner