Drag and drop problem with radscheduler in chrome

6 posts, 0 answers
  1. Daniel
    Daniel avatar
    7 posts
    Member since:
    Jun 2010

    Posted 12 Oct 2011 Link to this post

    Hi

    I use the RadScheduler to show some appointments. I have enabled the drag and drop functionality of the scheduler.
    When i make drag and drop i custom handle the event. If everything is OK i reload the appointments in the scheduler. This works perfectly fine in Firefox but in Chrome when i make the first drag and drop everything is OK, but when i try to do the same action again i can't. It's like the drag and drop option is disabled. I can open the appointment but i can't drag and drop.
    Thoes anybody knows what can seem to be the problem. I'm confused since in Firefox everything works fine.

    Regards,
    Goran
  2. Plamen
    Admin
    Plamen avatar
    2733 posts

    Posted 13 Oct 2011 Link to this post

    Hello Goran,

    This is a known issue that has been recently fixed in the latest build of our product.

    Kind regards,
    Plamen Zdravkov
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now
  3. Daniel
    Daniel avatar
    7 posts
    Member since:
    Jun 2010

    Posted 17 Oct 2011 Link to this post

    Hi Plamen

    We put the latest version  of telerik also the latest build and it didn't fix the bug. Like i said before in fire fox everything is working fine but i get this problem in chrome.
    On my page i have update panel in which is the radscheduler. When i removed the update panel issue is fixed. The appointments are no more frozen (I'm able to move the appointments). The thing is that i must have the update panel on my page. So do you know what can help so the issue in chrome doesn't happen.

    Regards,
    Goran
  4. Plamen
    Admin
    Plamen avatar
    2733 posts

    Posted 20 Oct 2011 Link to this post

    Hi Goran,

    I have tested the issue once again with a scheduler inside an update panel with the latest internal build-(2011,3,1019,40) and everything worked as expected. Here you can see the video:
    http://screencast.com/t/mJL20gFW4h

    Greetings,
    Plamen Zdravkov
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now
  5. Daniel
    Daniel avatar
    7 posts
    Member since:
    Jun 2010

    Posted 20 Oct 2011 Link to this post

    Hi Plamen

    I have multiple resources. Can that make problem?
    I tried with 2011 2 1014 is there difference between your build and this one .

    Regards,
    Daniel
  6. Plamen
    Admin
    Plamen avatar
    2733 posts

    Posted 20 Oct 2011 Link to this post

    Hello Goran,

    It would be more efficient if you just post the exact code that you use to observe this issue so that can be tested  and inspected immediately.

    All the best,
    Plamen Zdravkov
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now
Back to Top
  Cast Your Vote at DevPro Connections! Cast Your Vote at  Win IT Pro Connections!