camera issue in IOS Device

Thread is closed for posting
2 posts, 0 answers
  1. Deepan
    Deepan avatar
    19 posts
    Member since:
    Oct 2013

    Posted 23 Jul 2014 Link to this post


                      Camera functionality is not working in IOS devices. I tried the Samplecamera app also but getting issue in IOS Devices.
                      i am using iphone 4s  and  ios 7.0 version
                      when i use camera option, after taken photo click 'use photo' App is quit and restart.

    Thanks & Regards

  2. Anton Dobrev
    Anton Dobrev avatar
    531 posts

    Posted 25 Jul 2014 Link to this post

    Hello Deepan,

    We are sorry to hear about the issue you are experiencing as this is certainly a not expected behavior of the sample app.

    Unfortunately, we were unable to reproduce the problem on our side. We cloned the sample app from the AppBuilder Desktop Client and deployed it to an iPhone 4S with iOS 7.0.4 - - the app serves as expected (screenshots attached). The sample also works within the AppBuilder Companion App.

    Is the problem persisting on your side? If the answer is positive, could you please share more details on how to reproduce the problem step-by-step? Did you manage to test the app on another device/platform?

    Further, as there is a known issue with the LiveSync feature for iOS that could lead to the experienced by you faulty behavior, could you please try if the sample will work when deployed with disabled LiveSync?

    Thank you in advance.

    Anton Dobrev

    Visit the Telerik Verified Plugins Marketplace and get the custom Cordova plugin you need, already tweaked to work seamlessly with AppBuilder.

Back to Top