Bug with AnimationStyle9

13 posts, 1 answers
  1. OTMOP
    OTMOP avatar
    20 posts
    Member since:
    Jun 2012

    Posted 22 Oct 2013 Link to this post

    Hello.

    This bug is only in WP8 version of controls.

            <telerikPrimitives:RadBusyIndicator HorizontalAlignment="Stretch" VerticalAlignment="Center" IsRunning="False" AnimationStyle="AnimationStyle9"/>

    When I set IsRunning to true, I can see a "phantom" dot in the center of control. It disappears fast, but it is very annoying. Can you fix it please?
  2. Kiril Stanoev
    Admin
    Kiril Stanoev avatar
    1511 posts

    Posted 25 Oct 2013 Link to this post

    Hi Alexander,

    Thank you for reporting this issue. I managed to reproduce it and I've added it to our backlog. We will do our best to fix it for the upcoming releases. Unfortunately we don't have an existing workaround yet. Sorry for the inconvenience caused.

    Regards,
    Kiril Stanoev
    Telerik
    Have a suggestion or face a problem - you can use the Ideas & Feedback portal to submit ideas, feedback and vote for them.
  3. DevCraft banner
  4. OTMOP
    OTMOP avatar
    20 posts
    Member since:
    Jun 2012

    Posted 19 Dec 2013 Link to this post

    Hello, Kirill.

    This issue is still here (Q3 SP1) and it's very annoying.

    Alexander.
  5. Valentin.Stoychev
    Admin
    Valentin.Stoychev avatar
    2198 posts

    Posted 26 Dec 2013 Link to this post

    Hi,

    We have a SP2 coming at the end of January and we will do our best to include this fix into it. Thank you for your patience.

    Regards,
    Valentin.Stoychev
    Telerik
    Have a suggestion or face a problem - you can use the Ideas & Feedback portal to submit ideas, feedback and vote for them.
  6. OTMOP
    OTMOP avatar
    20 posts
    Member since:
    Jun 2012

    Posted 29 Jan 2014 in reply to Valentin.Stoychev Link to this post

    Q3 2013 SP2
    January 28, 2014

    This issue is not fixed. Are you kidding me?

  7. Victor
    Admin
    Victor avatar
    1351 posts

    Posted 03 Feb 2014 Link to this post

    Hello Alexander,

    I confirm that the issue is fixed, however for some reason this fix is not present in the latest release of the controls. If this is critical for you we can prepare an internal build.

    Regards,
    Victor
    Telerik
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peek previews directly from the developers working on the UI for Windows Phone, subscribe to the blog feed now.
  8. OTMOP
    OTMOP avatar
    20 posts
    Member since:
    Jun 2012

    Posted 03 Feb 2014 in reply to Victor Link to this post

    Hi, Victor.

    Yes, please, if it is possible.

    Alexander.
  9. Victor
    Admin
    Victor avatar
    1351 posts

    Posted 05 Feb 2014 Link to this post

    Hello Alexander,

    The internal build will be available for download some time tomorrow. Friday at the latest.
    Please let us know whether everything is ok after the update.

    Regards,
    Victor
    Telerik
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peek previews directly from the developers working on the UI for Windows Phone, subscribe to the blog feed now.
  10. OTMOP
    OTMOP avatar
    20 posts
    Member since:
    Jun 2012

    Posted 22 Feb 2014 in reply to Victor Link to this post

    Hello, Victor.

    This bug is still here in WindowsPhone8_2013_3_1406_DEV_hotfix
    My customers are very annoyed by this behaviour of the indicator :(
  11. Victor
    Admin
    Victor avatar
    1351 posts

    Posted 25 Feb 2014 Link to this post

    Hi Alexander,

    The fix is not included in this build, I am not sure what the reason might be. It will be included in our next release which is scheduled for tomorrow. I will notify you when it is ready for download. Please excuse us for the inconvenience.

    Regards,
    Victor
    Telerik
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peek previews directly from the developers working on the UI for Windows Phone, subscribe to the blog feed now.
  12. OTMOP
    OTMOP avatar
    20 posts
    Member since:
    Jun 2012

    Posted 26 Feb 2014 in reply to Victor Link to this post

    Hi Victor.

    Thank you, it's very important for me and my customers.

    Alexander.
  13. Answer
    Victor
    Admin
    Victor avatar
    1351 posts

    Posted 26 Feb 2014 Link to this post

    Hi Alexander,

    The new bits are ready for download. Please let us know how the update goes.

    Regards,
    Victor
    Telerik
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peek previews directly from the developers working on the UI for Windows Phone, subscribe to the blog feed now.
  14. OTMOP
    OTMOP avatar
    20 posts
    Member since:
    Jun 2012

    Posted 26 Feb 2014 in reply to Victor Link to this post

    Hi Victor.

    Thank you very much, in 2014.1 0226 this bug is fixed. You've made me happy =)

    Alexander.
Back to Top
DevCraft banner