Premium Forums

You can participate in these forums only if you have a trial or commercial license (see our FAQ).

Community questions can be directed to the "kendo-ui" StackOverflow category.

?
Issue with grouped multi select list when selecting an item
Started by Jaesoon, 12 Jan
8
posts
71
visits
Last post by Alexander Popov
27 Jan
Admin
a
Multi select change event not firing
Started by Jaesoon, 03 Jan
5
posts
517
visits
Last post by Jaesoon
12 Jan
?
Obtaining the current selected Multi Select text values using jquery on a virtualised list
Started by Jaesoon, 30 Dec 2015
3
posts
3607
visits
Last post by Georgi Krustev
04 Jan
Admin
?
MultiSelect - Setting Values on Clientside when using ServerFiltering
Started by Gavin, 08 Dec 2015
2
posts
90
visits
Last post by Gavin
08 Dec 2015
?
MultiSelect "preselect" value, but also a default value
Started by Matt, 12 Nov 2015
13
posts
1980
visits
Last post by Georgi Krustev
30 Nov 2015
Admin
?
WCGA for Multiselect
Started by Paul, 29 Oct 2015
3
posts
29
visits
Last post by Dimiter Madjarov
02 Nov 2015
Admin
?
Loading data in blocks or alternative
Started by Ric, 21 Sep 2015
3
posts
31
visits
Last post by Ric
24 Sep 2015
?
Multiselect values when creating/updating a record
Started by MiracleMan, 19 Sep 2015
2
posts
82
visits
Last post by MiracleMan
21 Sep 2015
?
Focus
Started by Joseph, 20 Aug 2015
2
posts
36
visits
Last post by Konstantin Dikov
24 Aug 2015
Admin
?
Adding Values to Multiselect After Ajax Call--Possible bug?
Started by Pedro, 11 Aug 2015
2
posts
182
visits
Last post by Daniel
13 Aug 2015
Admin
a
Virtualization of local data
Started by Lemon, 09 Jun 2015
7
posts
190
visits
Last post by Georgi Krustev
22 Jul 2015
Admin
?
MultiSelectFor removing preselected items when filtering additional item
Started by bman, 23 Jun 2015
2
posts
181
visits
Last post by Georgi Krustev
25 Jun 2015
Admin
?
MultiSelectFor - javascript error when deleting selected item
Started by Paul, 19 Jun 2015
2
posts
271
visits
Last post by Georgi Krustev
19 Jun 2015
Admin
?
"Add new" when item not available in list
Started by Nicklas, 05 Jul 2013
12
posts
3564
visits
Last post by Daniel
18 Jun 2015
Admin
?
Multi select clears on read with version 2015.1.408
Started by Andrew, 13 May 2015
8
posts
113
visits
Last post by Kiril Nikolov
25 May 2015
Admin
?
Limit displayed Multiselect items
Started by Jeff, 21 Apr 2015
2
posts
111
visits
Last post by Iliana Nikolova
23 Apr 2015
Admin
?
Possible IE Bug - Multi-Select drop-down Flicker
Started by Eric J at FADV, 29 Mar 2013
7
posts
1438
visits
Last post by Kiril Nikolov
23 Apr 2015
Admin
?
Bug with delete item, duplicate item and select value
Started by Dion , 24 Mar 2015
2
posts
281
visits
Last post by Georgi Krustev
26 Mar 2015
Admin
?
MultiSelect in Grid - Too many object
Started by Ben Baker, 04 Jan 2015
2
posts
157
visits
Last post by Georgi Krustev
06 Jan 2015
Admin
?
Retaining order of elements after POST
Started by Matt, 18 Nov 2013
14
posts
665
visits
Last post by Alexander Popov
18 Dec 2014
Admin
New thread