Windows8Theme Fails to display Text on Controls

4 posts, 0 answers
  1. Joel Palmer
    Joel Palmer avatar
    164 posts
    Member since:
    May 2009

    Posted 06 May 2013 Link to this post

    When I change from Windows7Theme to Windows8Theme, I loose my header text on GroupBox controls and on Labels.  Pictures attached.
  2. Tina Stancheva
    Admin
    Tina Stancheva avatar
    3298 posts

    Posted 10 May 2013 Link to this post

    Hi Joel,

    I've tried to reproduce this issue locally but to no avail. Unfortunately I'm not sure what kind of setup you use in your application - specifically which RadControls you use, how you change the theme and what styles you apply on the controls in your application.

    This is why I wanted to ask you if you can start a support ticket and attach a sample solution in it. This will allow us to reproduce the issue and investigate it further on our side.

    Thank you in advance for your cooperation on the matter.

    Kind regards,
    Tina Stancheva
    the Telerik team

    Explore the entire Telerik portfolio by downloading Telerik DevCraft Ultimate.

  3. UI for WPF is Visual Studio 2017 Ready
  4. Joel Palmer
    Joel Palmer avatar
    164 posts
    Member since:
    May 2009

    Posted 10 May 2013 Link to this post

    I figured this was some type of configuration issue... not an actual theme issue.  Do you have any type of utility I could run that'd pull all the system information and software versions you need?
  5. Tina Stancheva
    Admin
    Tina Stancheva avatar
    3298 posts

    Posted 15 May 2013 Link to this post

    Hi Joel,

    I'm not sure what kind of configuration issue you found in your solution but I hope you managed to find a fix and get your application up and running as expected.

    Regarding the utility in question, we don't really provide any such utilities but I was mostly asking about the setup of your application in means of RadControls definitions, custom styles and themes. We need the setup of a machine in some cases but in this particular case I thought the issue might be related to your custom styles and how they work with the Telerik styles and the approach you use to apply them.

    So if you can't find a solution for the issue, you can try to isolate the problem in a sample solution and send it through our support ticketing system. This will allow us to take a closer look at your scenario and its implementation and suggest solutions.

    All the best,
    Tina Stancheva
    the Telerik team

    Explore the entire Telerik portfolio by downloading Telerik DevCraft Ultimate.

Back to Top