Using Comments in RadEditor not implemented

4 posts, 1 answers
  1. Philip
    Philip avatar
    9 posts
    Member since:
    Feb 2012

    Posted 11 Apr 2012 Link to this post

    Hi,

    when I activate the AddComment-Button in the ListToolsFile.xml I get the proper button, but using it I get the message: "The command AddComment is not implemented yet."

    Is this feature not supported for use within SharePoint yet?

    Thanks,
    Phil

  2. Rumen
    Admin
    Rumen avatar
    12846 posts

    Posted 11 Apr 2012 Link to this post

    Hi,

    Have you set the EnableComments property to true in the ListConfigFile.xml file?

    All the best,
    Rumen
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.

  3. Philip
    Philip avatar
    9 posts
    Member since:
    Feb 2012

    Posted 11 Apr 2012 Link to this post

    I didn't. Now that I did that the buttons are disabled. I even added the property to the ConfigFile.
    Is there something else I might have missed?
  4. Answer
    Stanimir
    Admin
    Stanimir avatar
    1653 posts

    Posted 13 Apr 2012 Link to this post

    Hello Philip,

    Unfortunately the Comments functionality of RadEditor have not been tested under SharePoint.
    I tried to enable it, but there were some errors. So I can tell that currently Comments can not be used in RadEditor for MOSS. I logged this bug in our bug-tracking system so we will work on fixing this.

    Here you can find the PITS Issue: Public URL. In it you can follow the status of the bug.


    All the best,
    Stanimir
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
Back to Top