upload control issue

Thread is closed for posting
2 posts, 0 answers
  1. sankardeep v
    sankardeep v avatar
    26 posts
    Member since:
    Jan 2010

    Posted 18 May 2010 Link to this post

    i am using an upload control and a progrees manager in a page were i am uploading a rar/zip file and unzipping them and saving to db these are the process that happen when i click on the upload button . in my local machine its working fine but in the remote after the progress area in progress bar is completed the page is filled with some weird characters . I am sorry  this is what i get on the click of upload button .

    ��������`I�%&/m�{J�J��t��`$ؐ@�����iG#)�*��eVe]f@�흼 ��{���{��;�N'���?\fdl��J�ɞ!���?~|?"��Ey�')=��y6����h���8�V�e> m�j�fm�/Vmz�e>K'�4[7y��sӊ>]eu{�ΊY���tUW��.��:oV�r�f�m^�YJ��,��ӶX 䣴�Ӽi�IY4s�������4��6�g�i�V��݇{��Oƻ;��G;;���x�6�u�A:�f��/>����y�(��G�d^ϲe��!z���Ѳ�Y)5��G��A�8�VeU?������/I=�����Yd�E��n�գt����/�q� �IU�n �ۻ�/No������Nj�������oA��uU��?_O�Y��T˦*s�3�0_�/� �[b�_�#�2�R�1R��v{�O�:>"n^��˼n��X_����E^��׿X�>�ڶZ<�`�DN�u+]0�6����X����Ӽ��id误b�����o�џ����7 7L��պ��a�}� Ӳe%� �� ?~N�t ���������Pt��=&]�8<'�����}����/,��:��n~�E{�?�z�7��/���^O��E���'���n=��ɬL�J4=n�/'?M-G�|��#��K����~���QHc��'"�B�#A�SA��Oá�h���h��Z�U6�r��!wD_} ��.o3��� �zAþƨ���e�u�N�s"D�O�SDa�#��0�! Fd+}���]�ƫ�nvHG��X�����~ߧ�g^��P ��+D��� �$}4Κ�����rҬ����^�}zk-��h��wr��:�'��y��`z��?Z��L�A�;~Z��- ��UA��/��٪�W$���x6�n������~����^'�Ӝ��ri\f�֓� \�li���s�W��_?5���lA�(�ҳ���|���4�x�e{����z9}�7�M3�;}�l���] 9�%�����~���Y���3Z_-��i&t<��A:���&��m�"@�Ԓ���x"�|����� a{^��us��l�}�e�y��O�ꊀ�_7xg���+����k/=|��|:���uuގ��o˱*�����;~���덅� G>z�]��^[�[�w��l���_�W˟*V$� ��>���6_6�L�޽{;�^^���ۺu9�4�ؔW�?��zօ�ؿ�'}\O��z����z��� ��E��Ď��Drɾ9M�Hչ�$���3� !j��dMA�r��R0 P!���_eEC�i��I`f�r�^�O��߉�|�]�1 g��&Ԥ!`;�ݞ���wD���*Q��"+�V]�i���V.��INu�J�Uy1�f�P�0�.|��#���0b�R��3F�U�bZW P:~q�&}V�$_U��T_{�7���y��`����s��~�-#���~��_�4$�E�|j���ﺽ��-����c�y�Y�i�c]�,Y��Y��������nG��r��6��6m�����oM��0ok��]|���v��VK]Jt����ط~��:����Y6֤3 �_����=\�#p��ӏ=�}�^��o�$���a u8E�����%n���Q���S���>?~ڷ��T(�e~�k �֬޽�?��,UNM��u����9 [�_�����{[!2���N�/�1,VeN��k�b�e�n�k�c{�H�7�����.�ƒ'��6l��\�9g��Ϗ � ���Yo���\�D�I՘��� �H� ��o�uC�6, %�g������Hȍyͩ@jq� Ki�m��+v��\��ڔ�E��l-.]��,�2PN�x{����`����

    Please help me
  2. Genady Sergeev
    Genady Sergeev avatar
    1595 posts

    Posted 21 May 2010 Link to this post

    Hi sankardeep v,

    Do you have RadCompression enabled on your site? Do the weird characters disappear when you disable the compression? What is the size of the archives that you are uploading. Is it bigger than 4 megabytes? If so, you need to explicitly allow this in your web.config. Information on how to do this can be found here. These weird characters may sometimes appear if there was server side error and the compression was turned on. Can you paste your web.config here, more specifically the handlers/modules declarations.

    Genady Sergeev
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  3. DevCraft R3 2016 release webinar banner
Back to Top