Tools and modules keep resetting

3 posts, 0 answers
  1. Derek
    Derek avatar
    118 posts
    Member since:
    Oct 2008

    Posted 24 Jan 2011 Link to this post

    One of our developers is using a Radeditor inside a wizard. The editor uses a tools file. Modules have been stripped down to RadEditorStatistics and RadEditorHtmlInspector, and all tools definitions have been deleted. However, whenever he switches to Design view, the toolbars reset (the TOOLS section contains definitions for all toolbars/tools) and the modules are back to the full list. Remove it, change to design view, the same thing happens again.

    Any ideas? Would the problem have anything to do with the editor being used inside a wizard?
  2. Rumen
    Admin
    Rumen avatar
    12851 posts

    Posted 26 Jan 2011 Link to this post

    Hello Derek,

    The problem shouldn't be related to the Wizard control. I made a test and I was unable to reproduce it with and without an ASP:Wizard control.

    Can you please isolate the issue or modify the attached project and send it for examination? I will examine the project and provide a solution.

    Kind regards,
    Rumen
    the Telerik team
    Browse the vast support resources we have to jump start your development with RadControls for ASP.NET AJAX. See how to integrate our AJAX controls seamlessly in SharePoint 2007/2010 visiting our common SharePoint portal.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Derek
    Derek avatar
    118 posts
    Member since:
    Oct 2008

    Posted 29 Jan 2011 Link to this post

    My developer was under a tight schedule and didn't have time to spend trying to track down the error; ended up using a different approach
    .
    Thanks anyway
Back to Top