Toolbar skins problems

3 posts, 0 answers
  1. Varp
    Varp avatar
    13 posts
    Member since:
    Mar 2007

    Posted 07 Aug 2008 Link to this post

    I've just successfully upgraded production WSS 3 site to version

    However there is a problem with a few of the skins.
    I would like to use Office2007 or Outlook as these are very similar to the WSS default colour-scheme.

    However when set to either of these in the config.xml files a series of button seperators and drop-down arrows (if appropriate) are shown on the line below the tool icons making the toolbar twice the height it should be.  (Looks like possibly a css problem)
    Also the Insert and Cancel buttons on the pop-ups look like Vista ones on all skins except the Default.

    If I switch to the Vista skin all works correctly except:
        The MOSSInsertTableElement, MOSSDeleteTableElement, MOSSInsertTable and MOSSRightToLeft and MOSSLeftToRight icons are not shown.
        On mouse-over a small line appears over the icons in the middle on the left.
        On the pop-up windows the graphics displayed have a white outline which makes them look fairly ugly (the last one sounds picky, I know).

  2. George
    George avatar
    859 posts

    Posted 07 Aug 2008 Link to this post

    Hi Varp,

    Could you please open a support ticket and send us some screenshots that demonstrate the behavior? We will review them and do our best to provide a solution.

    Kind regards,
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.

  3. Rasmus Lindgren
    Rasmus Lindgren avatar
    6 posts
    Member since:
    Jul 2008

    Posted 21 Aug 2008 Link to this post

    In order to show all the icons for all tools that start with "MOSS". eg. "MOSSInsertTable", "MOSSLinkManager" etc.

    Ensure that you have the stylesheet included:

    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/_wpresources/RadEditorSharePoint/"/>

Back to Top