TileView Transition Not Smooth

2 posts, 0 answers
  1. Madhu
    Madhu avatar
    30 posts
    Member since:
    May 2011

    Posted 02 Dec 2011 Link to this post

    I have 2 screens with TileViewItems.

    When I maximize tiles on one screen, I see multiple vertical colored lines during transition.
    When I maximize tiles on the other screen, I see contents of the larger content zoomed in during the transition.

    I have tried IsAnimationOptimized = true, but this does not seem to have any effect.

    Please help in making both these transitions smooth as it is an urgent requirement.


  2. Zarko
    Zarko avatar
    755 posts

    Posted 07 Dec 2011 Link to this post

    Hi Madhu,
    Could you please give us some code snippets or a project that reproduces this issue so that we could examine the problem? Also some pics or a video demonstrating the issue would be highly appreciated.
    I have an assumption on what may cause your problem- if you're using RadFluidContentControl (or a RadTransitionControl) and the content that you're animation is not visible at the moment (your tileViewItems are small) you may see some colored vertical lines during the animations. You can fix this by enlarging your items or by turning off the transition for this animation.
    We look forward to hearing from you.

    All the best,
    the Telerik team

    Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get it now >>

  3. DevCraft R3 2016 release webinar banner
Back to Top