Spliter Control

5 posts, 0 answers
  1. Gourangi
    Gourangi avatar
    83 posts
    Member since:
    Mar 2008

    Posted 12 Apr 2010 Link to this post

    Hi,

    I am using Google Map API.
    When i use spliter with the MAP at that time it is not render.

    Regards,
    Parthesh
  2. Tsvetie
    Admin
    Tsvetie avatar
    1517 posts

    Posted 15 Apr 2010 Link to this post

    Hello Parthesh,
    We had such problems in previous versions of the splitter, when you place the map control in a sliding pane. This problem is fixed in the latest version of the Telerik.Web.UI assembly. However, the problem was fixed only for the case when the page is not in quirks mode. That is why, please make sure that:
    In case the above suggestions do not help you, please post the code of your test page that demonstrates the problem here.

    Sincerely yours,
    Tsvetie
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Gourangi
    Gourangi avatar
    83 posts
    Member since:
    Mar 2008

    Posted 16 Apr 2010 Link to this post

    Hi,

    I have sent the sample code on support@telerik.com

    Please check it and revert back ASAP.

    Regards,
    Parthesh
  5. Tsvetie
    Admin
    Tsvetie avatar
    1517 posts

    Posted 21 Apr 2010 Link to this post

    Hello Parthesh,
    For some reason, we did not receive your e-mail. Could you please send it again with the following title "In reference to forum Ticket ID: 298876"?

    Sincerely yours,
    Tsvetie
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  6. Tsvetie
    Admin
    Tsvetie avatar
    1517 posts

    Posted 21 Apr 2010 Link to this post

    Hello Parthesh,
    I received your project. I noticed that you are using an old version of the Telerik.Web.UI assembly (2008.3.1314.35) - the problem is fixed in the latest version - 2010.1.415.35.

    Best wishes,
    Tsvetie
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
Back to Top
UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017