Scrolling issues with Internet explorer

7 posts, 0 answers
  1. mirang
    mirang avatar
    115 posts
    Member since:
    Aug 2010

    Posted 30 Aug 2011 Link to this post

    Scrolling in RadHtmlPlaceHolder does not work when opened in Internet explorer and setting the HtmlSource property of the control. The scrolling works for rest of the browsers and also when we set the SourceURI property for the control. Can you please verify this behavior ?
  2. Tolga
    Tolga avatar
    8 posts
    Member since:
    Mar 2011

    Posted 31 Aug 2011 Link to this post

    I have the same problem. Any fixes for this issue yet?
  3. DevCraft banner
  4. Kiril Stanoev
    Admin
    Kiril Stanoev avatar
    1511 posts

    Posted 01 Sep 2011 Link to this post

    Hello guys,

    I am not sure that I fully understand the issue you're experiencing. Could you please take a look at the attached project and this screencast and let me know if I am missing anything. I'd be glad to further assist you.

    Greetings,
    Kiril Stanoev
    the Telerik team

    Thank you for being the most amazing .NET community! Your unfailing support is what helps us charge forward! We'd appreciate your vote for Telerik in this year's DevProConnections Awards. We are competing in mind-blowing 20 categories and every vote counts! VOTE for Telerik NOW >>

  5. mirang
    mirang avatar
    115 posts
    Member since:
    Aug 2010

    Posted 02 Sep 2011 Link to this post

    Even with the project attached the scrolling only works when we keep the mouse over the html text. If we take the mouse some where else in the htmlplaceholder the scrolling(mouse wheel) does not work. I was going through the forums, and found this link :

    http://www.telerik.com/community/forums/silverlight/htmlplaceholder/htmlsource-and-sourceurl-behavior.aspx

    Can you please verify this behavior?
  6. Kiril Stanoev
    Admin
    Kiril Stanoev avatar
    1511 posts

    Posted 02 Sep 2011 Link to this post

    Hi guys,

    Thank you for your clarification. Unfortunately this is known limitation to RadHtmlPlaceholder and currently we are not aware of an existing workaround for it. I've added an item in out PITS under the name "HtmlPlaceholder: MouseWheel does not work when setting an HtmlSource" and it will be available for tracking and voting tomorrow the latest. We will most probably be working on this issue during Q3 2011, since there are more urgent tasks at the moment. I've also updated your Telerik points accordingly.

    All the best,
    Kiril Stanoev
    the Telerik team

    Thank you for being the most amazing .NET community! Your unfailing support is what helps us charge forward! We'd appreciate your vote for Telerik in this year's DevProConnections Awards. We are competing in mind-blowing 20 categories and every vote counts! VOTE for Telerik NOW >>

  7. Bboycs
    Bboycs avatar
    3 posts
    Member since:
    Dec 2013

    Posted 20 Dec 2013 Link to this post

    Hi,
    i am still facing this problem.
    is it solved ?
  8. Petar Mladenov
    Admin
    Petar Mladenov avatar
    2891 posts

    Posted 20 Dec 2013 Link to this post

    Hello Bboycs,

    The issue is still present and it is logged in our new feedback portal.

    Regards,
    Petar Mladenov
    Telerik
    TRY TELERIK'S NEWEST PRODUCT - EQATEC APPLICATION ANALYTICS for SILVERLIGHT.
    Learn what features your users use (or don't use) in your application. Know your audience. Target it better. Develop wisely.
    Sign up for Free application insights >>
Back to Top
DevCraft banner