Rows White-out in Windows 8.1 - IE 11

37 posts, 0 answers
  1. Yordanka
    Admin
    Yordanka avatar
    634 posts

    Posted 13 Nov 2013 Link to this post

    Hi,

    We've investigated the problem and it seems to be related to VisualStateManager, the Mouse Over VisualState and InternetExplorer 11. I was also able to reproduce it with the Microsoft DataGrid.
    What we can suggest as a workaround for RadGridView is to edit the GridViewRow's template and remove the part for MouseOver state. The cons of this solution would be that the GridView will not have any style applied on mouse over.
     
    Regards,
    Yordanka
    Telerik
    TRY TELERIK'S NEWEST PRODUCT - EQATEC APPLICATION ANALYTICS for SILVERLIGHT.
    Learn what features your users use (or don't use) in your application. Know your audience. Target it better. Develop wisely.
    Sign up for Free application insights >>
  2. Paul Dhertoghe
    Paul Dhertoghe avatar
    13 posts
    Member since:
    Oct 2012

    Posted 11 Dec 2013 Link to this post

    Hello,

    we also experience this problem on a Windows 8.1 machine with SL 5.1.20913.0 installed, with browsers IE11 and FireFox 25.0.1 (and maybe some others, not tested yet). The problem starts occuring when the grid's display area becomes 'sufficiently large'.
    Is there any follow up on this issue (have you reported this problem on microsoft connect?)
     
    With kind regards,

    Paul D'hertoghe
  3. DevCraft banner
  4. Yordanka
    Admin
    Yordanka avatar
    634 posts

    Posted 13 Dec 2013 Link to this post

    Hello Paul,

    Thank you for the feedback.

    Unfortunately, we don't have any new information for that problem. We will report it to Microsoft as well.

    Regards,
    Yordanka
    Telerik
    TRY TELERIK'S NEWEST PRODUCT - EQATEC APPLICATION ANALYTICS for SILVERLIGHT.
    Learn what features your users use (or don't use) in your application. Know your audience. Target it better. Develop wisely.
    Sign up for Free application insights >>
  5. Jean Ressouche
    Jean Ressouche avatar
    81 posts
    Member since:
    Aug 2012

    Posted 13 Jun 2014 Link to this post

    Hi, Any news on this topic ? This is quite a major issue...
  6. Dimitrina
    Admin
    Dimitrina avatar
    3769 posts

    Posted 18 Jun 2014 Link to this post

    Hi,

    We have reported the issue to Microsoft. I am afraid there is still not an update though.

    Regards,
    Didie
    Telerik
     
    Check out Telerik Analytics, the service which allows developers to discover app usage patterns, analyze user data, log exceptions, solve problems and profile application performance at run time. Watch the videos and start improving your app based on facts, not hunches.
     
  7. Phillip
    Phillip avatar
    1 posts
    Member since:
    Oct 2011

    Posted 02 Jul 2014 Link to this post

    We had the same issue but not just in the RadGridView/DataGrid but also in the ListBox control too.  Setting <param name="enableGPUAcceleration" value="true" /> in the Default.aspx page fixed the problem accross the application for us.

    Might be worth a try.

  8. Jean Ressouche
    Jean Ressouche avatar
    81 posts
    Member since:
    Aug 2012

    Posted 02 Jul 2014 in reply to Phillip Link to this post

    Phillip you changed this normal day in a better day !

    Working for me too (GridView & Scheduler), not glitches anymore :-)
Back to Top
DevCraft banner