Report font differences on initial report viewer display

2 posts, 0 answers
  1. Jack
    Jack avatar
    12 posts
    Member since:
    Sep 2007

    Posted 27 Oct 2015 Link to this post

    When the report viewer (version initially loads the first two group lines show one font and the next two group lines show a different font.

     When we switch to print preview, it corrects itself for the entirety of the session.

    The report also prints as expected (with the same font throughout).


    See the attached image which shows the initial display of the report.

     Is there any known issue that is causing this?


  2. Stef
    Stef avatar
    2914 posts

    Posted 29 Oct 2015 Link to this post

    Hello Jack,

    Reports are processed and rendered in HTML format on the server. The content is then delivered to the client and loaded in the viewer.

    Based on your screenshot there are external styles messing with the HTML content and default CSS delivered to the viewer. Please use the browser's developer tools and inspect the HTML. In the Styles tab you will be able to trace which external styles are applied on the content, and thus you can remove these CSS rules for that page.

    I hope this information is helpful.

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
  3. DevCraft R3 2016 release webinar banner
Back to Top