Rating not working in IE

6 posts, 0 answers
  1. Iain
    Iain avatar
    8 posts
    Member since:
    Jul 2010

    Posted 09 Aug 2011 Link to this post

    Hi All,

    I am using a radrating nested on a repeater control. Everything works fine in Firefox, but when viewing the same page in IE, the rating control doesnt show.

    Has anyone seen this issue before?

    Iain
  2. Iain
    Iain avatar
    8 posts
    Member since:
    Jul 2010

    Posted 11 Aug 2011 Link to this post

    I would like to just update this now to see if it will assist people in helping!!

    I have surrounded by rating control with <br/> and notice that in IE I can see the top left corner of the first star of my rating - i can see no more of it. If i hover, i can see a tool-tip to confirm it is star 1. If I move the cursor right, i get no more stars or tool tips.

    Any help greatly appreciated.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Slav
    Admin
    Slav avatar
    1356 posts

    Posted 12 Aug 2011 Link to this post

    Hello Iain,

    I tried reproducing the described issue, but to no avail. You can find attached my sample project, implementing the described scenario. Please compare it with your actual project and check if there are differences in the setup or if I have misunderstood something in your scenario.

    It is possible that the RadRating isn't shown because of custom style sheets that interfere with the correct display of the control. I would suggest verifying if there is CSS that hides the rating, included on your page.

    Note that at the current circumstances I am mostly guessing as to what your setup is and if you are still unable to resolve your problems please provide a more detailed description of your setup so that we can suggest a specific answer.

    All the best,
    Slav
    the Telerik team

    Browse the vast support resources we have to jump start your development with RadControls for ASP.NET AJAX. See how to integrate our AJAX controls seamlessly in SharePoint 2007/2010 visiting our common SharePoint portal.

  5. Iain
    Iain avatar
    8 posts
    Member since:
    Jul 2010

    Posted 12 Aug 2011 Link to this post

    Hi Slav,

    Thanks for your reply and sample project.

    I have had a good look through and found that you are indeed correct. There was an element in our CSS that was interfering with the control.

    I have taken steps to remedy that, and now the control display and works perfectly.

    Many thanks

    Iain
  6. Chris Trina
    Chris Trina avatar
    86 posts
    Member since:
    Mar 2006

    Posted 13 Jul 2012 Link to this post

    Would you tell me what stylesheet element you removed to get your rad rating control to display?  I am having the same issue.  I have tried making changes to my css, but nothing has helped.  The demo attached to this issue works fine for me.
  7. Niko
    Admin
    Niko avatar
    387 posts

    Posted 18 Jul 2012 Link to this post

    Hi Chris,

    Could you, please, provide a sample setup or better a sample runnable page or a project so that we can investigate in details your concrete case? It so that more often than never the problem that interferes with the correct behavior of the control could be a specific setup. For that your best option would be to open a support ticket adding the attachment there.

    Looking forward to your sample code and comments.

    All the best,
    Niko
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
Back to Top
UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017