RadUpload button not working in IE 6 and IE 7

Thread is closed for posting
13 posts, 0 answers
  1. Joris
    Joris avatar
    5 posts
    Member since:
    Dec 2009

    Posted 24 Mar 2010 Link to this post

    Hello,

    In my website the radupload button doesn't work in IE 6 and IE 7.
    In IE 8, firefox, google chrome, etc.. is it working perfectly.

    Can this be a security setting in IE 6 or IE 7 or is it something else?

    Thanks in advance.

    Greetz,
    Joris
  2. Anthony
    Anthony avatar
    17 posts
    Member since:
    Feb 2008

    Posted 15 Apr 2010 Link to this post

    We're experiencing the same issue.

    Can we please get a response on this item ASAP?

    thanks.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Genady Sergeev
    Admin
    Genady Sergeev avatar
    1596 posts

    Posted 15 Apr 2010 Link to this post

    Hello guys,

    Could you please specify the version of the controls that is in question? There should be no problems when using the latest version. If you use older version of the controls please upgrade to the latest. Alternatively you can set the EnableFileInputSkinning property of RadUpload to false.

    Greetings,
    Genady Sergeev
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  5. Benny
    Benny avatar
    11 posts
    Member since:
    Jul 2012

    Posted 04 Aug 2010 Link to this post

    I'm experiencing the problem also in Internet Explorer 8.
    Setting the EnableFileInputSkinning to false resolves this for now...

    I'm using the latest version (2010.2 713).
  6. Kamen Bundev
    Admin
    Kamen Bundev avatar
    1532 posts

    Posted 05 Aug 2010 Link to this post

    Hello Benny,

    Can you send a sample project of this issue in a support ticket and we will take a look and tell you how to fix it?

    Kind regards,
    Kamen Bundev
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  7. Webtec
    Webtec avatar
    6 posts
    Member since:
    Aug 2012

    Posted 27 Jan 2011 Link to this post

    Did you ever get an answer for this because I am having the same problem using v.2010.3.1317.40

    The RadUpload works for Chrome, Firefox, Safair, but IE 6,7, and 8 do not work at all.
  8. Kamen Bundev
    Admin
    Kamen Bundev avatar
    1532 posts

    Posted 28 Jan 2011 Link to this post

    Hi Paul,

    Can you provide a sample project or a live URL in a support ticket where we can reproduce this issue and we will help you fix it.

    Best wishes,
    Kamen Bundev
    the Telerik team
    Browse the vast support resources we have to jump start your development with RadControls for ASP.NET AJAX. See how to integrate our AJAX controls seamlessly in SharePoint 2007/2010 visiting our common SharePoint portal.
  9. Trustteam
    Trustteam avatar
    13 posts
    Member since:
    Apr 2010

    Posted 16 Feb 2011 Link to this post

    same issue for us, half of our user complains they the dialog box does not show when pressing the select button..
    any pogress on this issue?
  10. Kamen Bundev
    Admin
    Kamen Bundev avatar
    1532 posts

    Posted 21 Feb 2011 Link to this post

    Hello Stijn,

    We managed to reproduce this issue in IE8 Standards mode. We will investigate it more and it was noted for fixing for the next release of RadControls for ASP.NET AJAX next month.

    Regards,
    Kamen Bundev
    the Telerik team
    Registration for Q1 2011 What’s New Webinar Week is now open. Mark your calendar for the week starting March 21st and book your seat for a walk through all the exciting stuff we ship with the new release!
  11. Webtec
    Webtec avatar
    6 posts
    Member since:
    Aug 2012

    Posted 21 Feb 2011 Link to this post

    Try setting the Input Size Attribute on the RadUpload to 150px and see if that fixes your problem. This defines the width of the RadUpload hidden input type select element and the visible input type text width.  It is set to 0 as default, however IE doesn't support setting their size to 0 and issues a JS error.
  12. Jay
    Jay avatar
    1 posts
    Member since:
    Nov 2010

    Posted 24 Feb 2011 Link to this post

    Yeah I tried that but it still didn't work...
  13. Genady Sergeev
    Admin
    Genady Sergeev avatar
    1596 posts

    Posted 02 Mar 2011 Link to this post

    Hi guys,

    It turned out that the issue is a hard to reproduce, at least in our local environment. For that matter, could you please open a support ticket and send us a sample project or/and live URL where the issue is reproduced. This will allow us to troubleshoot the problem and provide you with a solution as soon as possible.

    Kind regards,
    Genady Sergeev
    the Telerik team
    Registration for Q1 2011 What’s New Webinar Week is now open. Mark your calendar for the week starting March 21st and book your seat for a walk through all the exciting stuff we ship with the new release!
  14. Trustteam
    Trustteam avatar
    13 posts
    Member since:
    Apr 2010

    Posted 02 Mar 2011 Link to this post

    Hello,

    for me the solution works , I haven't tested it but my supervisor said it works now on our sharepoint site.
    What I did was change the property value. it had a value of 23 , don't ask me why , maybe default?
    Then I changed it to 150 like you suggested, but that 150 didn't look like 150pixels to me, more like 25cm.
    So i changed it to value 50, we deployed it again and I was told it works now..

    thanks alot!
Back to Top
UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017