RadTabStrip not working properly in IE 7.0, but works in Firefox

10 posts, 0 answers
  1. sayak
    sayak avatar
    23 posts
    Member since:
    Jun 2007

    Posted 18 Jun 2009 Link to this post

    HI,
      The radtabstrip skin is not showing at all when rendered in IE7. It works ok in firefox.

    Any advise how to make it work?

    Thanks,
    Sayak
  2. Alex Lawson
    Alex Lawson avatar
    43 posts
    Member since:
    May 2008

    Posted 19 Jun 2009 Link to this post

    I've cross tested the tabstrip in ie6, ie7, ie8, ie8 compatability mode, firefox, opera, chrome - Never had a problem with rendering.
    Maybe posting your rad toolbar html may help?
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Paul
    Admin
    Paul avatar
    4281 posts

    Posted 19 Jun 2009 Link to this post

    Hi Sayak,

    Maybe you've hit the notorious limitation of Internet Explorer - it can load up to 32 CSS files and if there are more, they will be ingnored. This problem can occur in case you are using a theme with a lot of CSS (when you register the theme, automatically all the CSS is declared) or you have declared a lot of RadControls on the page. If you are using a theme you can test my assumption by removing it and test whether the RadTabStrip CSS will load correctly.

    If this is the case I suggest to either use a RadStyleSheetManager which will combine all the CSS on the page or reduce the CSS files used.

    Greetings,
    Paul
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  5. sayak
    sayak avatar
    23 posts
    Member since:
    Jun 2007

    Posted 19 Jun 2009 Link to this post

    Thanks. And yes I do have a lot of CSS already included. Let me work on this and will post an update as soon as this if fixed.

    Thnaks,
    Sayak
  6. sayak
    sayak avatar
    23 posts
    Member since:
    Jun 2007

    Posted 19 Jun 2009 Link to this post

    Hi Paul,
    I followed the tutorial of using the style sheet manager and moved my entire CSS (non-Telerik) to a class library.
    But if I need to move all the telerik skin elements (images and css) to that class library as a embedded web resource, don't you think that would be too much of a  pain.
    So currently the tabs are not rendering properly but my other css and images are working fine.

    Any suggestions?

    Thanks a ton for your feedback.

    Thanks,
    Sayak
  7. Chandan Dey
    Chandan Dey avatar
    50 posts
    Member since:
    Aug 2012

    Posted 02 Mar 2011 Link to this post

    Hi Paul,

    I am using Telerik Rad Ajax control and i am just rad tab strip code copy paste the from telerik site & run it on IE8 but in tabs when i move mouse or click on tabs it will not working. If i move or click mouse upper portion in ant tab then it will work, same think is happening in tab template image. But it will work perfectly FireFox & Chrome.

    Is there any bug in this control.

    Please help me asap.
    Thanks
    Partha
  8. ravi
    ravi avatar
    1 posts
    Member since:
    Jun 2011

    Posted 10 Jun 2011 Link to this post

    i m using ie tabstrip, i had shifted my web solution from version 1.1 to 2.0. problem is same it's not displaying tabs in internet explorer but working properly in other browser (mozilla, chrome)
  9. Dimitar Terziev
    Admin
    Dimitar Terziev avatar
    1266 posts

    Posted 15 Jun 2011 Link to this post

    Hi Ravi,

    Please specify which is the exact version of the controls you are using and in which version of IE this problem is being reproduced.

    Kind regards,
    Dimitar Terziev
    the Telerik team

    Browse the vast support resources we have to jump start your development with RadControls for ASP.NET AJAX. See how to integrate our AJAX controls seamlessly in SharePoint 2007/2010 visiting our common SharePoint portal.

  10. Brian
    Brian avatar
    1 posts
    Member since:
    May 2009

    Posted 22 Jun 2011 Link to this post

    Hi

    I am using telerik RadControl Version 2010.1.519.40. I have problem in RadTabStrip. Problem is In Internet Explorer 8 All tab contains shows in First Tab Itself (One After Another). And Same thing will working fine in Mozilla Fire Fox.
  11. Dimitar Terziev
    Admin
    Dimitar Terziev avatar
    1266 posts

    Posted 27 Jun 2011 Link to this post

    Hi Brian,

    Could you provide us with the implementation of the RadTabStrip that you are using, so we could reproduce the problem that you are experiencing and find a solution for it.

    Best wishes,
    Dimitar Terziev
    the Telerik team

    Browse the vast support resources we have to jump start your development with RadControls for ASP.NET AJAX. See how to integrate our AJAX controls seamlessly in SharePoint 2007/2010 visiting our common SharePoint portal.

Back to Top
UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017