Radscheduler not displaying correctly

7 posts, 0 answers
  1. Sankar
    Sankar avatar
    13 posts
    Member since:
    Jun 2015

    Posted 02 Jul 2015 Link to this post

    see the attachment....

     

    Radscheduler not displaying correctly on first time run.

     I didn't give any height or width to the scheduler.

    If again I reload or postback the page, It would be perfect.

    How do I Solve it...

  2. Sankar
    Sankar avatar
    13 posts
    Member since:
    Jun 2015

    Posted 05 Jul 2015 in reply to Sankar Link to this post

    I can't solve the above Problem. Help me Guys...
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Aneliya Petkova
    Admin
    Aneliya Petkova avatar
    207 posts

    Posted 07 Jul 2015 Link to this post

    Hi Sankar,

    We are not aware of such problem with the RadScheduler for ASP.NET AJAX.

    Did you try our online demos? Could you observe the same behavior in any of the online examples and if so on which one?

    In order to help you, we will need a sample runnable project where the issue is reproducible. Thus we will be able to inspect it and provide you with a solution.

    Regards,
    Aneliya Petkova
    Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
  5. Adam
    Adam avatar
    3 posts
    Member since:
    Feb 2014

    Posted 04 Aug in reply to Aneliya Petkova Link to this post

    Sir i am also having this issue as soon as the page get posted back the layout sets perfect i am unable to resolve this issue please suggest a solution
  6. Adam
    Adam avatar
    3 posts
    Member since:
    Feb 2014

    Posted 04 Aug in reply to Aneliya Petkova Link to this post

    I have found the issue ..i was setting the selected date in schedular binding but still not understand why this is happening 
  7. Sankar
    Sankar avatar
    13 posts
    Member since:
    Jun 2015

    Posted 04 Aug in reply to Adam Link to this post

    Hi Adam,

           How did you open the scheduler? by any postback or page_load()

  8. Adam
    Adam avatar
    3 posts
    Member since:
    Feb 2014

    Posted 04 Aug in reply to Sankar Link to this post

    i came first time on page this happens as soon as the page posted back or try to inspect through inspect element the layout set perfect as it should....i have found the problem which i dont understand why this is happening due to this is that i had used to set selected date in server side code after commenting that code it works fine ... I am expecting from support please suggest a solution
Back to Top
UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017