RadImageEditor Corruption

3 posts, 0 answers
  1. David
    David avatar
    2 posts
    Member since:
    Mar 2015

    Posted 28 Mar 2015 Link to this post

    Hi Quick question I am using the trail version to show someone that its worth while to purchase but when i use the RadImage editor it is coming up corrupt ie no images on the buttons. I wanting to show the resize image options automatically is their any option to allow this. As I am using this for student photos and is their anyway to set default resize sizes?.


    <telerik:RadImageEditor ID="RadImageEditor1" runat="server" Visible="False" ToolBarMode="Docked">
  2. David
    David avatar
    2 posts
    Member since:
    Mar 2015

    Posted 28 Mar 2015 in reply to David Link to this post

    7 Views and no reply come on someone has bound to come across this.
  3. DevCraft R3 2016 release webinar banner
  4. Vessy
    Vessy avatar
    1350 posts

    Posted 01 Apr 2015 Link to this post

    Hi David,

    I tried to reproduce the reported behavior using the provided code, but the control is rendered properly on my side (when made visible).
    • Are there any custom CSS styles applied on the page containing the ImageEditor? Can you remove them for the test and see whether the issue is still reproducible?
    • Is there a chance that you are using the ImageEditor into a Load-balanced environment? If so, please take a look at the following blog post and apply the needed configurations: How to integrate RadControls for ASP.NET AJAX in a WebFarm or WebGarden scenario

    If none of the above helps in solving the case, can you please isolate the problematic configuration into a sample runnable page replicating the case and send it for a further investigation?

    Thanks in advance for your cooperation.


    See What's Next in App Development. Register for TelerikNEXT.

Back to Top