RadDatePicker messed up with RadToolbars

2 posts, 0 answers
  1. Moon
    Moon avatar
    249 posts
    Member since:
    Oct 2012

    Posted 25 Apr 2012 Link to this post

    I  have a screenset with multiple radtab panels. On the first panel I have a raddatepicker. I'm using telerik version: 2012, 1, 411, 35 and IE9.0.8112

    When I open the screenset with all the tabpanels, it works fine the first time because tab panel #1 is loaded first. If I go to tabpanel #2 and then reload the control by opening the screen using a menu item, it loads the last panel I was on, for instance panel #2. If I click on panel #1 that contains the datepicker, the datepicker is  now munged. I'm assuming because it wasn't loaded first.

    There is nothing in there that's loaded or not loaded either way, so I don't know what the difference is.

    I didn't notice this until today, after upgrading to 2012,1,411,35. But I can't be certain.

    Also, I have a nearly identical tabpanel for a different set of tables that this never occurs on, but it only has 5 tab panels, and the one I'm having problems with has 8 tab panels.

    I'm attaching my screenshot.

    Thanks!




  2. Vasil
    Admin
    Vasil avatar
    1547 posts

    Posted 30 Apr 2012 Link to this post

    Hello Moon,

    Can you test in different browsers and let us know if you get different behavior? I believe it could be the 31 CSS files limit of IE that you are facing.

    Greetings,
    Vasil
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
Back to Top