RadButtons rendering issue after upgrading Telerik version

2 posts, 0 answers
  1. Rodrigo
    Rodrigo avatar
    1 posts
    Member since:
    Oct 2013

    Posted 22 Oct 2013 Link to this post


    I just upgraded Telerik controls version in order to fix an issue with Telerik controls not working on IE10.

    So, what I have right now is this package: \Telerik\RadControls for ASP.NET AJAX Q2 2013\Bin40\Telerik.Web.UI.dll

    and this version: 2013.2.717.40

    While Telerik controls are now working ok in IE10, a new problem has arisen in displaying RadButtons, which show now an undesired style or layout (I do not know what it is) as shown in the attached images.

    I would like to know how to fix this issue.

    Thanks for your time.

  2. Danail Vasilev
    Danail Vasilev avatar
    1476 posts

    Posted 23 Oct 2013 Link to this post

    Hello Rodrigo,

    From the provided snap shot it seems that you are using custom skins.  Note that since Q1, 2013 we have introduced a new sprite for RadButton and to match the new sprite positions RadButton base styles were also changed. That will cause custom RadButton skins used with the latest DLL not to work properly as their sprite is out of date compared to the new position in the base CSS file. More information on the matter as well as a runnable sample that uses new base CSS positions and old sprite can be find in this forum thread.

    Note also that the latest official version of RadControls is Q3 2013 (version 2013.3.1015). You may also find interesting Media and cloud capabilities with the Q3 2013 release of RadControls for ASP.NET AJAX
    blog post.

    Danail Vasilev
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to the blog feed now.
  3. DevCraft R3 2016 release webinar banner
Back to Top