MetroBlack Grid in Chrome has white column lines

3 posts, 1 answers
  1. Dr.YSG
    Dr.YSG avatar
    210 posts
    Member since:
    Dec 2009

    Posted 01 Oct 2013 Link to this post

    I know this is going to sound strange, but I started seeing this in the last version, and I am seeing it also in 2013.2.918.commercial

    I use the MetroBlack Theme, and for Grids (and also see my related note about DatePickers) I am seeing a white line as the border between columns for my Grid. This is only the case in Chrome v29. I am also attaching screen shots of the same app running in FireFox and IE11. They are displaying fine. 

    Any ideas?

    See My related post with the same problem with the DatePicker
    DatePicker
  2. Answer
    Iliana Nikolova
    Admin
    Iliana Nikolova avatar
    2595 posts

    Posted 02 Oct 2013 Link to this post

    Hello Yechezkal,

    I am unable to reproduce the illustrated Grid issue too (short screencast capture). As I suggested in the other thread, could you please try cleaning the browser cache?

    Regards,
    Iliana Nikolova
    Telerik
    Join us on our journey to create the world's most complete HTML 5 UI Framework - download Kendo UI now!
  3. Kendo UI is VS 2017 Ready
  4. Dr.YSG
    Dr.YSG avatar
    210 posts
    Member since:
    Dec 2009

    Posted 02 Oct 2013 Link to this post

    I cleaned the browser cache. And it is working fine now.  I have seen funny things that have cleared up (maybe it is versions of Chrome) by clearing everything.

    Sorry to taking your time.
Back to Top