Long Loading Times with Autopostback

4 posts, 0 answers
  1. Scott
    Scott avatar
    6 posts
    Member since:
    Mar 2012

    Posted 17 Jun 2015 Link to this post

    I am having trouble where the calendar is taking a long time when AutoPostback is enabled, the spinning wheel stays up there for a long time on a live server, but when running it locally grabbing the information from the same database (over a VPN mind you) is almost instant. I turned Autopostback off which seemed to solve the problem, until we realised that the forward and back navigation for the calendar is no longer working.

    Do you have any recommendations for this?
  2. Scott
    Scott avatar
    6 posts
    Member since:
    Mar 2012

    Posted 17 Jun 2015 in reply to Scott Link to this post

    Or how can I fire off the previous/next commands without having autopostback on?
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Scott
    Scott avatar
    6 posts
    Member since:
    Mar 2012

    Posted 18 Jun 2015 Link to this post

    Any help?
  5. Maria Ilieva
    Admin
    Maria Ilieva avatar
    4017 posts

    Posted 19 Jun 2015 Link to this post

    Hi Scott,

    Based on the provided information I'm not completely sure what the exact issue you are facing is.
    Using the sample markup below on my side, behaves properly an the month navigation button correctly navigate through the months:
    <telerik:RadCalendar AutoPostBack="false" runat="server" ID="RadCalendar1"></telerik:RadCalendar>

    Can you please elaborate a bit more on your issue so that we can advise you further.

    Regards,
    Maria Ilieva
    Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
Back to Top