Kendo Web with Dataviz

3 posts, 1 answers
  1. RES
    RES avatar
    77 posts
    Member since:
    Sep 2010

    Posted 28 Apr 2014 Link to this post

    I've been having a problem getting the Grid widget to render out.  I've been getting the following output with no table, header or footer.

    [object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object]

    I finally traced the problem to a reference to the Dataviz script that I had referenced next to Kendo Web.  I tried the kendo.all and the problem went away but not before wasting a bunch of time trying to figure out what the problem was.  I tried reproducing the problem with one of the Grid examples in the Dojo but no luck.  Should the scripts not be used side by side in this way?
  2. Answer
    Alexander Popov
    Admin
    Alexander Popov avatar
    1416 posts

    Posted 30 Apr 2014 Link to this post

    Hi,

    Including the DataViz and Web js files side by side could lead to unexpected behavior. I would recommend checking the JavaScript Dependencies article for additional information on that topic.

    Regards,
    Alexander Popov
    Telerik
     
    Join us on our journey to create the world's most complete HTML 5 UI Framework - download Kendo UI now!
     
  3. Kendo UI is VS 2017 Ready
  4. RES
    RES avatar
    77 posts
    Member since:
    Sep 2010

    Posted 30 Apr 2014 in reply to Alexander Popov Link to this post

    Okay that helps, thanks for the tip and I will remember this in the future.
Back to Top