Issue with JQuery and IE7

3 posts, 0 answers
  1. Daniel
    Daniel avatar
    175 posts
    Member since:
    Feb 2009

    Posted 01 Dec 2011 Link to this post

    Hi. I have a weird issue where I am trying to enable an HTML button with JQuery from TabStrip. The button is enabled on Chrome and Firefox but only appears enabled when you mouse off the TabStrip in IE7 (or IE7 standards mode under IE8 & IE9). This is a rather urgent problem that needs resolving. Below is the code I'm using. Thanks.

    Daniel
    <telerik:RadScriptManager runat="server" ID="RadScriptManager1">
        <Scripts>
            <asp:ScriptReference Assembly="Telerik.Web.UI" Name="Telerik.Web.UI.Common.Core.js" />
            <asp:ScriptReference Assembly="Telerik.Web.UI" Name="Telerik.Web.UI.Common.jQuery.js" />
        </Scripts>
    </telerik:RadScriptManager>
    <telerik:RadCodeBlock ID="RadCodeBlock1" runat="server">
     
        <script type="text/javascript">
            window.$ = $telerik.$;
     
            function OnClientTabSelected(sender, eventArgs) {
                $("#Button1:button").removeAttr("disabled");
            }
             
        </script>
     
    </telerik:RadCodeBlock>
    <telerik:RadTabStrip ID="RadTabStrip1" runat="server" OnClientTabSelected="OnClientTabSelected" MultiPageID="RadMultiPage1">
        <Tabs>
            <telerik:RadTab runat="server" Text="Root RadTab1">
            </telerik:RadTab>
            <telerik:RadTab runat="server" Text="Root RadTab2">
            </telerik:RadTab>
            <telerik:RadTab runat="server" Text="Root RadTab3">
            </telerik:RadTab>
        </Tabs>
    </telerik:RadTabStrip>
    <telerik:RadMultiPage ID="RadMultiPage1" runat="server">
        <telerik:RadPageView ID="RadPageView1" runat="server">
            RadPageView1</telerik:RadPageView>
        <telerik:RadPageView ID="RadPageView2" runat="server">
            RadPageView2</telerik:RadPageView>
        <telerik:RadPageView ID="RadPageView3" runat="server">
            RadPageView3</telerik:RadPageView>
    </telerik:RadMultiPage><br />
    <br />
    <input id="Button1" type="button" value="button" disabled="disabled" />


  2. Daniel
    Daniel avatar
    175 posts
    Member since:
    Feb 2009

    Posted 04 Dec 2011 Link to this post

    Hi guys. Any progress with this? Thanks.

    Daniel
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Daniel
    Daniel avatar
    175 posts
    Member since:
    Feb 2009

    Posted 05 Dec 2011 Link to this post

    Hi guys. I just upgraded from 2011_2_915_Dev to 2011_3_1115_Dev and the problem seems to have resolved itself.

    Daniel
Back to Top