Intellisense not working for gridview

3 posts, 1 answers
  1. Sodi We
    Sodi We avatar
    154 posts
    Member since:
    Apr 2010

    Posted 10 Aug 2010 Link to this post

    Hello,

    Intellisense is working fine for all telerik controls, except for the GridView. I've made sure that all assemblies are included, and that the XML and PDB files are copied as well. I've also updated to the latest version of Silverlight Tools for Visual Studio 2010. I can hit Ctrl + Space in any control and the popup shows up. But when I do this inside a GridViewDataColumn tag or  a GroupDescriptor it fails to work. Inside the RadGridview tag it does however work.

    Any ideas?

    Thank you,
    Sodi

  2. Answer
    Veselin Vasilev
    Admin
    Veselin Vasilev avatar
    2992 posts
    Member since:
    Jul 2012

    Posted 10 Aug 2010 Link to this post

    Hello Sodi We,

    This is strange. Please see a short video I have just made with VS 2010 here.

    Please check whether the version of the Telerik assemblies ends with .1040 which means it is built against Silverlight 4.



    Greetings,
    Veselin Vasilev
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items

  3. Download a free trial of UI for WPF
  4. Sodi We
    Sodi We avatar
    154 posts
    Member since:
    Apr 2010

    Posted 11 Aug 2010 Link to this post

    I've cleaned my solution, and after rebuilding I noticed some dll (one of my own projects) didn't get copied over to the client project. After fixing this everything works fine.

    Thank you,
    Sodi

Back to Top