IE and CDN encoding

3 posts, 0 answers
  1. Steve
    Steve avatar
    1851 posts
    Member since:
    Dec 2008

    Posted 06 Jun 2012 Link to this post

    This is driving me mental....not sure whats going on

    http://www.screencast.com/t/F15107WO9F7

    On my dev site the kendo cdn is giving me an encoded file, and IE9 complains throwing script errors (as seen here)

    However on my live site
    http://www.sitefinitysteve.com/contact
    It looks like the CSS that's coming over encoded...

    Its fine in FF and Chrome, but IE (9) is driving me mental

    Do you have any idea at all what might cause something like this?  I've disabled all my addons (all 2...lastpass and test studio) still happens.  I also have 1.1 turned on like that forum recommended.

    Steve

  2. Atanas Korchev
    Admin
    Atanas Korchev avatar
    8462 posts

    Posted 07 Jun 2012 Link to this post

    Hi Steve,

     I couldn't see any problem in the video. You show that the content is gzipped and then unzip it. Is there anything unexpected in this behavior?

     On a side note we are not aware of any issues with Kendo CDN (which is using Amazon CloudFront by the way) and IE9. Could this be some proxy or firewall issue? I just browsed your web site with IE9 and everything worked ok - JavaScript and CSS.

    Regards,
    Atanas Korchev
    the Telerik team
    Join us on our journey to create the world's most complete HTML 5 UI Framework - download Kendo UI now!
  3. Kendo UI is VS 2017 Ready
  4. Steve
    Steve avatar
    1851 posts
    Member since:
    Dec 2008

    Posted 07 Jun 2012 Link to this post

    Whoops sorry, forgot to post the IE video :)

    Problem is IE just doesn't decode anything so it's nothing but script errors

    Thanks for the reply, I'll take it up with MS on an MSDN ticket
Back to Top