Html parsing issue

2 posts, 0 answers
  1. Joel
    Joel avatar
    19 posts
    Member since:
    Oct 2011

    Posted 02 Jan 2014 Link to this post

    Does anyone have an idea why is this happening??

    it happens so randomly and it seems to be related to the ListView control, used IE 9+ and Chrome latest version to test it and it happens on both browsers. 

    html parsing issue

    What is happening here, for some reason the browser suddenly stopped parsing the html and displays the html code instead of the input elements, as you can notice, in the screen shoot, it stops "drawing" the fields and it does not throw any java script or code behind exceptions.
  2. Radoslav
    Radoslav avatar
    1564 posts

    Posted 07 Jan 2014 Link to this post

    Hi Joel,

    The described issue is very strange. We have not encountered it so far and we are not sure what could be the reason for experiencing the problem.  Could you please post your aspx markup with the related code behind file (or open a support ticket and send us a small runnable example where the issue can be observed). Thus we will be able to gather more details about your scenario and provide you with more to-the-point answer.
    Additionally please confirm that your data which is shown into the control does not contain any html encoded symbols.

    Looking forward for your reply.

    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to the blog feed now.
  3. DevCraft R3 2016 release webinar banner
Back to Top