HourPanelTimeFormat BUG (and workaround)

6 posts, 0 answers
  1. Benny
    Benny avatar
    33 posts
    Member since:
    May 2009

    Posted 21 Jul 2009 Link to this post

    If you try to set the HourPanelTimeFormat to 'HH:mm' it will not show '13:00' it will just show '1' :-(
    But if you add a space in front it will work ' HH:mm' or in the end 'HH:mm ' it will work...
    (I don't know if this bug has something to do with German settings)
  2. Peter
    Admin
    Peter avatar
    6637 posts

    Posted 22 Jul 2009 Link to this post

    Hi BEnny,

    We tried the following settings, but we could not replicate the problem:
    HoursPanelTimeFormat="HH:mm"
    Culture="German (Germany)"

    Can you send us your RadScheduler definition so we can test it locally?


    Peter
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Benny
    Benny avatar
    33 posts
    Member since:
    May 2009

    Posted 22 Jul 2009 Link to this post

    If you select the control press F4 (Properties) and change it there it will not work (it will not produce the line in the .aspx file). If you write it by hand in the tag it will work. 
  5. Peter
    Admin
    Peter avatar
    6637 posts

    Posted 23 Jul 2009 Link to this post

    Hi BEnny,

    I tried as you suggested, but still there were no problems in my local test project. Can you try this with the current version - 2009.2.701


    Best wishes,
    Peter
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  6. Benny
    Benny avatar
    33 posts
    Member since:
    May 2009

    Posted 23 Jul 2009 Link to this post

    I added a movie in  ticket ID is: 229731 and as you can see I'm running the latest version....
  7. Markus
    Markus avatar
    9 posts
    Member since:
    Nov 2008

    Posted 28 Oct 2009 Link to this post

    I got the same problem in 2009 Q2 2.826.35   and I'm using sv-SE culture, but with a 'HH:mm ' it will work.

    Thanks for the hint!
Back to Top
UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017