Having trouble with My Portal type app

3 posts, 0 answers
  1. Matt
    Matt avatar
    66 posts
    Member since:
    Apr 2009

    Posted 24 Jul 2009 Link to this post

    I am having a lot of trouble trying to get a My Portal type of application to work.  I resorted to copying the My Portal code straight from the demo page to see if I could get that working.  I removed the qsf references and also added my own controls in the Select Module drop-down.  I still can't get it to work.  I'm sure I'm missing something...help!

    The Docking Zone drop-down doesn't populate.  So I populated that manually.  The docks appear when I Add Dock, but their state doesn't save on a postback.

    I would post the code, but it is exactly like the My Portal demo code except for the changes I mentioned.  Did any of those changes I made cause the problems I'm having?

    Thanks so much!
  2. Matt
    Matt avatar
    66 posts
    Member since:
    Apr 2009

    Posted 24 Jul 2009 Link to this post

    Dug around a little bit more and found this post: portal-docks-disappearing-when-saving-state.aspx

    That took care of a majority of the issues.

    The Docking Zone drop-down still doesn't fill dynamically.  Any help there?
  3. DevCraft R3 2016 release webinar banner
  4. Pero
    Pero avatar
    1156 posts

    Posted 29 Jul 2009 Link to this post

    Hello Matt,

    I am not sure what might be causing the problem with populating the specified DropDownList on your side. There is a sample project (a modification of the MyPortal demo) attached to the thread, that I think will help you resolve this issue. If you are still experiencing difficulties finding a solution, can you please open a new support ticket and send the full source code of your project? We will be glad to help you.

    All the best,
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
Back to Top