error in chart

8 posts, 1 answers
  1. Anoop
    Anoop avatar
    76 posts
    Member since:
    Sep 2006

    Posted 18 Jul 2011 Link to this post

    Once I drag the Chart from toolbox I got this error. <<The attached Picture>>

     

    Could you please let me know how to resolve it?

     

     

    Thanks a lot

  2. Evgenia
    Admin
    Evgenia avatar
    1407 posts

    Posted 20 Jul 2011 Link to this post

    Hello Anoop,

    Could you please resend us the attached image with the error so that we will be able to help you?

    Kind regards,
    Evgenia
    the Telerik team

    Register for the Q2 2011 What's New Webinar Week. Mark your calendar for the week starting July 18th and book your seat for a walk through of all the exciting stuff we will ship with the new release!

  3. UI for WPF is Visual Studio 2017 Ready
  4. Anoop
    Anoop avatar
    76 posts
    Member since:
    Sep 2006

    Posted 27 Jul 2011 Link to this post

    I could not attach the picture?!  The attached button is not available so I typed that error.

    ERROR:

     

    ‘/Telerik Windows.Controls;Component/themes/Expression/Dark/BusyIndicator.xaml’ value cannot be assigned to property ‘Source’ of object ‘System.Windows.ResourceDictionary’ Could not load type ‘Microsoft.Windows.Design.Metadata.ProvideMetaDataAttribute’ from assembly ‘Microsoft.Windows.Design.Extensibility, Version=3.5.0.0,culture=neutral, Publickey Token=b03f5f7f11d50a3a’ Line ‘142’ Position ‘39’. Error at object ‘System.Windows.ReourceDictionary’ in Markup file ‘telerik.Controls;Component/themes/GenerekExpressionDark.xaml’


    why am getting that error when I drag the chart from the toolbox to the Windows.xaml


    I have Visual Studio 2008 with Framework. net 3.5 and sp1 in windows XP

    thanks in advance

  5. Answer
    Sia
    Admin
    Sia avatar
    667 posts

    Posted 29 Jul 2011 Link to this post

    Hello Anoop,

    Please check whether all telerik binaries in your project have the same version.
    Have you upgraded your telerik version recently? I can suggest you to try several things:

    1. Go to the location where the telerik controls are installed on your machine and remove the Design folder. Clear your GAC and re-open your solution and check whether the same error still occurs.
    2. Try to uninstall and install the telerik controls.

    Please let me know if one of these helps you.

    All the best,
    Sia
    the Telerik team

    Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get now >>

  6. Anoop
    Anoop avatar
    76 posts
    Member since:
    Sep 2006

    Posted 31 Jul 2011 Link to this post

     

    Hi,

    Could you please tell me what do you mean by clearing the GAC, since the assembly folder in windows did not contain GAC.

    thanks in advance

  7. Sia
    Admin
    Sia avatar
    667 posts

    Posted 03 Aug 2011 Link to this post

    Hello Anoop,

    I am not sure I understand your question correctly.
    The default location of the GAC is under the <%windir% >\assembly folder on the hard disk where the Windows operating system is installed. For example: c:\windows\assembly.

    Kind regards,
    Sia
    the Telerik team

    Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get now >>

  8. Anoop
    Anoop avatar
    76 posts
    Member since:
    Sep 2006

    Posted 04 Aug 2011 Link to this post

    Hi,

    Yeah that what I meant, I do not have that GAC in my folder c:\windows\assembly.

    But after I delete th design folder it works.

    Thanks a lot


  9. Sia
    Admin
    Sia avatar
    667 posts

    Posted 04 Aug 2011 Link to this post

    Hello Anoop,

    We are happy to hear that you managed to resolve your problem.

    You can find more information about GAC here:

    Greetings,
    Sia
    the Telerik team

    Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get now >>

Back to Top
UI for WPF is Visual Studio 2017 Ready